Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Oglas je preuzet sa sajta poslodavca i sajt startuj.infostud.com ne garantuje njegovu ažurnost .
/posao/logo/stetoskop_1.png
Prakse
Praktikant na projektima
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 10.01.2023.
Postavljeno 12.09.2022.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Retko otvaramo pozicije u projektnom timu, a prvi put otvaramo praksu i tome se baš radujemo!

Mi smo Stetoskop.info, nacionalni servis za zakazivanje pregleda u privatnoj praksi na teritoriji Srbije i Republike Srpske i najčitaniji medicinski portal na srpskom govornom području.

Pored toga što se bavimo zakazivanjem pregleda, imamo privilegiju da sarađujemo sa najčuvenijim imenima iz sveta medicine kod nas kada su u pitanju projekti koji imaju za cilj podizanje svesti o zdravlju i bolesti.

Neki od projekata koje uspešno sprovodimo (a za koje možda niste znali da su pod okriljem Stetoskopa) jesu:

  • IBD podcast;
  • TV Stetoskop;
  • Svetski dan zapaljenskih bolesti creva;
  • Rast deteta=Zdravlje deteta;
  • Senilna degeneracija makule;
  • Iz ugla stručnjaka - serijal o raku dojke;
  • Podrška projektu Otvori plavi krug;

Na projektima sarađujemo pre svega sa udruženjima pacijenata, pacijentima i lekarima, a često imamo priliku da radimo i sa različitim farmaceutskim kućama.

Na projektima učestvuju ljudi bez iskustva, ali i iskusni profesionalci kada je medicina i produkcija u pitanju. Sve što radimo trudimo se da bude kvalitetno, od koristi publici koja se oslanja na informacije koje plasiramo na Stetoskopu, ali i dugovečno - jer svaki od projekata ima svoj nastavak ili ideju koju višu vrednost može da donese na duže staze.

Interno sarađujemo sa timom koji radi produkciju, dizajnerima, piscima, lektorima, ljudima koji brinu o optimizaciji za Google i druge pretraživače, marketing agencijama, influenserima.. Sve su ovo karike koje će ti u svakom projektu biti vidljive i dostupne. To su tvoji budući saradnici, ali i od tebe očekujemo da učiš i donosiš timu nova znanja i preuzmeš deo posla.

Malo više o našim zahtevima:

Važno nam je da ako rešiš da apliciraš, pre toga doneseš odluku da ćeš aktivno raditi, učiti, menjati se (to je teži deo), biti budan i gladan. Ovo nam je važno, želimo takvu atmosferu i kolege, a period pred nama biće dinamičan toliko da nemamo privilegiju da imamo pođi-stani pristup.

  • Posao se obavlja iz kancelarije kod Hrama Svetog Save i potrebno je da dolaziš u kancelariju (sem po izuzetku, koji možemo da dogovorimo).
  • Ako studiraš i imaš obaveze na fakultetu svakodnevno ili imaš drugi posao od više sati dnevno, možda ovo nije prava pozicija za tebe. Ako studiraš i imaš ispite, na dan ispita ne moraš da dolaziš na posao, ali to moraš da najaviš na vreme.
  • Ova pozicija može da bude u formi radnog vremena od 6 ili 8 sati i to je podložno dogovoru i traje 6 meseci uz mogućnost produžetka ugovora.
  • Iako smo poprilično fleksibilni u pogledu dress code-a, smena, pauza, od tebe očekujemo disciplinu i odgovornost.
  • Ako svoju karijeru želiš da razvijaš u smeru kreiranja sadržaja, projektnog menadžmenta, marketinga, ali i menadžmenta u zdravstvu ovo je prilika da pokucaš na vrata ovih oblasti.
  • Očekujemo da znaš da koristiš kompjuter, email, a super bi bilo da već imaš nekog iskustva sa Google sheets, Microsoft Excel ili nekim CRM-om, ali ovo nije presudno.
  • Nije potrebno nikakvo iskustvo u medicini ili medicinska škola, fakultet..
  • Od prvog dana imaćeš mentora (ili više njih).
  • Praksa je plaćena.
  • Sva oprema ti je obezbeđena.
  • Na kraju, sjajno bi bilo da se upoznamo i porazgovaramo o tvojoj karijeri u Stetoskopu generalno. Radujemo se svakoj prijavi.

Srećno! :)

Stetoskop tim

p.s. Kontaktiraćeo samo kandidate koji budu bili odabrani za prvi razgovor.

Konkuriši

Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više