Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/patent250.jpg
Prakse
Program stručne plaćene prakse
Lokacija Beograd, Subotica
Rok za prijavu 14.10.2022.
Postavljeno 29.09.2022.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Kompanija Patent Co. učestvuje u programu “Moja prva plata”. Tražimo ambiciozne ljude koji žele da steknu svoje prvo radno iskustvo upravo kod nas i učestvuju u plaćenom programu prakse.

Program je idealna šansa za osobe koje su mlađe od 30 godina, imaju stečeno visoko obrazovanje, a do sada nisu imali priliku da steknu prvo radno iskustvo, odnosno za studente koji su nedavno diplomirali.

Stručno osposobljavanje traje 9 meseci gde će kandidati moći da primene stečena znanja sa fakulteta i unaprede svoje veštine.

Svakom kandidatu će biti dodeljen mentor koji će pružati podršku i biti zadužen za osposobljavanje i pomoć.

Raspisujemo konkurs za sledeće pozicije:

  • Asistent u back office-u (Mišićevo) - ukoliko želiš da pratiš ciklus prodaje od momenta narudžbe pa sve do isporuke krajnjem kupcu, kao i samu naplatu potraživanja, ovo je prilika za tebe.
  • Asistent u logistici (Mišićevo) uvešćemo te u planiranje i organizovanje transporta robe i sirovina kao i u održavanje baza podataka u vezi transporta.
  • Mašinski inženjer – pripravnik (Mišićevo) učestvovaćeš u pripremanju, vođenju i koordinaciji projektima.
  • Tehnolog u proizvodnji – junior (Mišićevo) - učestvovaćeš u praćenju procesa rada u sektoru proizvodnje.
  • Marketing asistent – junior (Beograd) - ako želiš da pokažeš svoju kreativnost, nastupaš na sajmovima, organizuješ događaje, ažuriraš pisane i štampane promo materijale, ovo je pozicija za tebe.
  • HR asistent (Mišićevo) – pružićemo ti mogućnost da upoznaš HR procese i učestvuješ u njima.
  • Pripravnik u kontrolingu (Mišićevo) – ukoliko te interesuje kontrolisanje troškova, praćenje novčanih i materijalnih tokova, i ukoliko imaš afinitete ka finansijskom planiranju ili izveštavanju, ovo je prilika za tebe.
  • Asistent u nabavci (Mišićevo) – zajedno sa našim timom upoznaćeš se sa poslovanjem nabavke u saradnji sa poljoprivrednicima iz regiona.
  • Asistent za podršku kupcima (Mišićevo) – upoznaćeš međunarodno poslovanje kroz planiranje i organizaciju izvoza, kao i isporuke gotovog proizvoda kupcima širom sveta.
Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više