Usled redovnog održavanja, sajt neće biti dostupan, u ponedeljak na utorak, večeras, u periodu od 00.00h do 00.15h. Vraćamo se vrlo brzo! Hvala na poseti!

Praktikant u finansijama i računovodstvu

Tri Rest d.o.o.

Beograd
Rok za prijavu: 12.07.2022.
Postavljeno: 27.06.2022.
Prakse
1. smena
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

3Rest

Raspisuje stručnu praksu za studente ekonomskih fakulteta, finansijsko-računovodstvenog usmerenja.

Tri rest je skup mladih ljudi koji stalno uče i na tržišnim principima grade svoju konkurentsku poziciju. Atmosfera učenja i ličnog razvoja, dobrih međuljudskih odnosa, međusobne podrške i razumevanja predstavlja ključ našeg napretka. Trudimo se da se razvijamo i konstantno usvajamo nove koncepte i najsavremenije načine rada.

U cilju daljeg razvoja funkcije finansijskog upravljanja tražimo studente zainteresovane za sticanje konkretnih praktičnih znanja.

Sa aspekta mogućnosti sticanja praktičnih znanja u oblasti računovodstva, finansija i upravljanja, nudimo više od ostalih. A sve to uz dobru atmosferu, strpljenje i podršku zaposlenih u Tri Restu.

U skladu sa ovim vrednostima, tražimo osobe sa kojima je prijatno provesti radni dan, koje su voljne da uče i da se razvijaju, trude se da završe posao kako valja i do kraja - a koje vladaju osnovnim znanjima iz finansija i računovodstva.
Kroz radne zadatke, osoba koja dolazi na praksu biće u mogućnosti da savlada i usvoji znanja iz računovodstva, finansija, administracije, organizacije procesa rada u finansijama i računovodstvu, analize finansijskog uspeha i položaja preduzeća, kao i znanja iz finansijskog planiranja i upravljanja finansijama.

Vaše prijave očekujemo elektronskim putem i pozivom na broj telefona.

Unapred se radujemo budućoj saradnji.

Tri Rest tim.

Konkuriši

Podeli

Greška u oglasu? Obavestite nas.

Slični poslovi

Praktikant U Ekonomiji

Coca-Cola Hellenic

Beograd
20.08.2022.

Praktikant U Finansijama

LUKOWA DOO

Beograd
29.08.2022.

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više