Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Oglas je preuzet sa sajta poslodavca i sajt startuj.infostud.com ne garantuje njegovu ažurnost .
/posao/logo/delamode250.png
Prakse
Praktikant u sektoru računovodstva i finansija
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 21.01.2023.
Postavljeno 25.07.2022.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Delamode Balkans je deo Xpediator PLC grupe, koji je dinamičan pružalac špediterskih usluga sa stalnim rastom, obezbeđujući poboljšanja u lancu nabavke i efikasnosti potrošnje za naše klijente. Trenutno zapošljavamo preko 1000 ljudi, sa predstavništvima u Velikoj Britaniji, Bugarskoj, Litvaniji, Estoniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Moldaviji, Rumuniji i Srbiji, radimo na ukupno 38 lokacija. Ova mreža predstavništava pruža redovne i direktne usluge transporta koji povezuju ove regione sa globalnim tržištima. Grupa, takođe, raspolaže u logističkim i skladišnim mogućnostima, uključujući i poslove е- trgovine, u Velikoj Britaniji, Bugarskoj i Rumuniji.

Usled rasta i razvoja na domaćem tržištu, u prilici smo da ponudimo plaćenu praksu studentima/diplomcima koji žele da usavrše znanja i veštine, kao i da steknu potrebno iskustvo u dаlјој karijeri. Vreme rada bi bilo prilagođeno studentima i obavezama, kao i trajanje prakse.

Cilj je da praktikanta obučimo i osamostalimo, kao i da zaposlimo.

Praktikant bi stekao potrebna znanja iz računovodstva i finansija uz podršku kolega i mentora sa preko 15 godina iskustva:

  • Učešće u radu sektora računovodstva i finansija;
  • Knjiženje svih poslovnih promena;
  • Praćenje troškova po profitnim centrima i nosiocima troškova;
  • Usaglašavanje stanja sa komitentima i izveštavanje u vezi sa istim;
  • Izrada izveštaja različite vrste i namene;
  • Rad u Pantheonu.

Šta tražimo:

  • Studenti završnih godina/apsolventi/diplomci ekonomskog fakulteta (prednost smerovi: računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje; finansije, bankarstvo i osiguranje ili menadžment);
  • Odgovornost, organizovanost i želja za učenjem;
  • Preciznost i motivisanost;
  • Poznavanje MS Office (posebno Excel-a i rad sa funkcijama).
Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više