Prodajni savetnik

Tago Car d.o.o.

Novi Sad
Rok za prijavu: 30.05.2023.
Postavljeno: 15.05.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
Potrebno je do dve godine radnog iskustva
/posao/logo/tago car d.o.o..jpg

“Tago Moto Centar” je ovlašćeni uvoznik, diler, distributer i serviser poznatih svetskih brendova u moto/kvad segmentu od kojih izdvajamo Ducati, Husqvarna, CF MOTO, Royal Enfield, Benelii, Malaguti kao i moto opreme Touratech, Modeka, Trilobite, Nexx, LeoVince, poseduje ekskluzivni prodajno- servisni sertifikat.

Zbog sve većeg rasta prodaje i obima posla i u prodajnom i u postprodajnom segmentu i potrebe dodatne posvećenosti svetskim brendovima motocikla, kvadova i moto opreme koji Tago Moto Centar ovlašćeno radi, potrebom za podelom brend menadžera, značajnijom promocijom, većom prodajom i postprodajom, zbog detaljnog upoznavanja i posvećenosti samim brendovima i njihovoj specifičnosti, zbog potrebe za stalnom analizom tržišta, konkurencije i trendova, zbog sve veće zahtevnosti kako administrativnih tako i drugih poslova, samih kupaca i dobavljača ukazala se potreba za zaposlenjem nove osobe koja će se pridružiti pažljivo biranom TMC timu.

Potrebni uslovi za zaposlenje: 

Pasionirani ljubitelj, vozač motocikla i poznavalac moto/kvad/ segmenta sa iskustvom u prodaji, promociji, nabavci, pregovaranju, analizi i pravljenju planova, izveštaja.

Timski igrač, komunikativna, iskusna, kulturna, obrazovana, dinamična i proaktivna osoba sa prodajnim veštinama koja zna i može da se izbori sa zahtevima unutrašnje organizacije, složenim radom sa stalnim i čestim promenama i pritiskom i koja nije opterećena drugim obavezama. 

Odlični uslovi za rad, tehnički, organizacioni i finansijski, mogućnost za kontinuirani napredak i usavršavanje, lep i dinamičan posao koji pored svakodnevnog operativnog rada uključuje i vožnje, sajmove, promocije, trke, moto/kvad avanture, team building događaje, rad sa najvećim svetskim brendovima u svetu motocikla, kvadova i moto opreme, rad i saradnju sa dobavljačima i kupcima u zemlji i inostranstvu, klubsku organizaciju posla i druženja.

Preduslovi:

  • Engleski jezik
  • A i B kategorija, aktivan vozač
  • Rad u programima Word/Excel, Power Point, Outlook
  • Poznavanje web sajtova polovniautomobili i kupujemprodajem

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više