Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/tago car d.o.o..jpg
Prvi posao
Prodajni savetnik
Lokacija Novi Sad
Rok za prijavu 30.05.2023.
Postavljeno 15.05.2023.
Puno radno vreme
Potrebno je do dve godine radnog iskustva

“Tago Moto Centar” je ovlašćeni uvoznik, diler, distributer i serviser poznatih svetskih brendova u moto/kvad segmentu od kojih izdvajamo Ducati, Husqvarna, CF MOTO, Royal Enfield, Benelii, Malaguti kao i moto opreme Touratech, Modeka, Trilobite, Nexx, LeoVince, poseduje ekskluzivni prodajno- servisni sertifikat.

Zbog sve većeg rasta prodaje i obima posla i u prodajnom i u postprodajnom segmentu i potrebe dodatne posvećenosti svetskim brendovima motocikla, kvadova i moto opreme koji Tago Moto Centar ovlašćeno radi, potrebom za podelom brend menadžera, značajnijom promocijom, većom prodajom i postprodajom, zbog detaljnog upoznavanja i posvećenosti samim brendovima i njihovoj specifičnosti, zbog potrebe za stalnom analizom tržišta, konkurencije i trendova, zbog sve veće zahtevnosti kako administrativnih tako i drugih poslova, samih kupaca i dobavljača ukazala se potreba za zaposlenjem nove osobe koja će se pridružiti pažljivo biranom TMC timu.

Potrebni uslovi za zaposlenje: 

Pasionirani ljubitelj, vozač motocikla i poznavalac moto/kvad/ segmenta sa iskustvom u prodaji, promociji, nabavci, pregovaranju, analizi i pravljenju planova, izveštaja.

Timski igrač, komunikativna, iskusna, kulturna, obrazovana, dinamična i proaktivna osoba sa prodajnim veštinama koja zna i može da se izbori sa zahtevima unutrašnje organizacije, složenim radom sa stalnim i čestim promenama i pritiskom i koja nije opterećena drugim obavezama. 

Odlični uslovi za rad, tehnički, organizacioni i finansijski, mogućnost za kontinuirani napredak i usavršavanje, lep i dinamičan posao koji pored svakodnevnog operativnog rada uključuje i vožnje, sajmove, promocije, trke, moto/kvad avanture, team building događaje, rad sa najvećim svetskim brendovima u svetu motocikla, kvadova i moto opreme, rad i saradnju sa dobavljačima i kupcima u zemlji i inostranstvu, klubsku organizaciju posla i druženja.

Preduslovi:

  • Engleski jezik
  • A i B kategorija, aktivan vozač
  • Rad u programima Word/Excel, Power Point, Outlook
  • Poznavanje web sajtova polovniautomobili i kupujemprodajem
Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više