Prodavac

Pizzagram

Beograd
Rok za prijavu: 26.05.2022.
Postavljeno: 11.05.2022.
Prvi posao
60.000-70.000 RSD (mesečna plata)
1. i 2. smena
Nije potrebno radno iskustvo
pizzagram logo
Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Našim lokalima u Njegoševoj ulici i Beo Shopping centru potrebni su prodavci pizza.

Opis posla podrazumeva uslužvanje gostiju na vitrini, imamo specifičan proizvod, pizze iz pleha, koje se prodaju na grame. Prilikom usluživanja pizze se seku makazama koliko gost želi, meri se na vagi, stavlja u mini peć na 1 minut i zatim servira. 

Radi se naplata na kasi pa je neko prethodno iskustvo u radu na kasi poželjno.

Potrebni su nam vedri ljudi koji nemaju problem u komunkaciji sa gostima, želimo atmosferu lokala gde se gosti rado vraćaju.

Želimo takođe i atmosferu rada takvu da naši zaposleni rado dolaze na posao. Smatramo da svaki čovek mora da ima vremena za sebe i svoj odmor te iz toga razloga imamo radno vreme koje podrazumeva dosta slobodnih dana. Naime radi se 4 dana jedna smena, zatim idu 2 dana slobodno pa onda ide 4 dana druga smena. Na taj način uvek znate kada imate slobodne dane i možete da planirate svoje aktivnosti unapred. 

Plate za prodavce se kreću od 60,000 - 70,000 rsd. Ako krenete da radite kod nas najverovatnije će 60,000 rsd biti nešto od čega ćete krenuti, dok ne vidimo kako se radi, da li smo zadovoljni mi vama i vi nama. Ukoliko imate inicijativu, trudite se u prodaji, uklapate se u kolektiv plate se koriguju.

Ukoliko već imate iskustva u prodaji na sličnim pozicijama, znate kasu, rad sa klijentima, zatvaranje dana i odnos sa gostima onda će i početna plata biti veća.

Pizzagram trenutno posluje na 3 lokacije u Beogradu (Njegoševa, Beo Shopping centar i Ušće Shoppin centar), kao i na dve lokacije u Crnoj Gori (Podgorica i Budva). Nudimo mogućnost napredovanja u našem sistemu za vredne i ambiciozne ljude. U planu imamo otvaranje više lokala kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori. Već smo imali primere zaposlenih koji su od pozicije prodavca napredovali do višeg menadžmenta što podrazumeva daleko veće finansijske uslove, stečeno znanje i bolji CV za dalju budućnost.

Molimo samo ozbiljno zainteresovane, koji se prepoznaju u ovoj priči, da nas kontaktiraju.

Profil poslodavca

Podeli

Slični poslovi

Dare To Do More Izazov

Marbo Product d.o.o.

Beograd
31.05.2022.

Agent za promet nekretninama

Gold Nekretnine

Novi Sad
04.06.2022.

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više