Zaposleni/a na Odeljenju hrane (IKEA restoran/kuhinja/bistro i prodavnica hrane)

IKEA Srbija d.o.o.

Beograd
Rok za prijavu: 23.08.2022.
Postavljeno: 08.08.2022.
Prvi posao
1. i 2. smena
puno radno vreme
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva
Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Naša IKEA kultura izgrađena je na entuzijazmu, zajedništvu i spremnosti na akciju. Mi smo optimisti koji neprestano traže nove i bolje načine za obavljanje različitih stvari. Verujemo da ćeš i ti, poput nas, napredovati okružen/na neverovatnim ljudima na istoj misiji u kompaniji IKEA. Ljudima koji su skromni, spremni da pomognu i u potpunosti predani stvaranju budućnosti maloprodaje nameštaja i boljeg života za većinu ljudi, sa kupcem u središtu svega što rade.

Pridruži se našem timu kao Zaposleni/a na Odeljenju hrane (IKEA restoran/kuhinja/bistro i prodavnica hrane), u robnoj kući IKEA Beograd

Zašto je rad u kompaniji IKEA mnogo više od posla?

Mi smo kompanija koja brine o životima naših zaposlenih. Za nas je važno da se osećaš poštovano, prepoznato i uključeno. Bez obzira na to koji ćeš posao obavljati, imaćeš pristup raznim pogodnostima. Ovo su samo neke od njih:  

 • Osiguraćemo ti besplatan prevoz IKEA autobusom, koji je namenjen našim zaposlenima i prilagođen najčešćim smenama.  
 • U našem Restoranu za zaposlene čeka te pristupačan topli obrok (mesno glavno jelo za 180 din ili vegetarijansko glavno jelo za 120 din), kao i neograničena besplatna konzumacija pića (kafa, sokovi) i voća.     
 • Cenimo tvoje slobodno vreme, pa ćemo ti svake godine osigurati regres, a dok si na poslu osiguraćemo ti mesečnu nadoknadu za topli obrok.   
 • Tvoje zdravlje i dobrobit naši su glavni prioriteti, stoga ti nudimo privatno zdravstveno osiguranje i životno osiguranje. 
 • Imaš dodatnu sobu koju želiš da preurediš? Kao IKEA zaposleni ostvaruješ popust na sve naše proizvode.    
 • Verujemo da svako od nas doprinosi postizanju (i premašivanju) naših ciljeva. To je ideja iza našeg jedinstvenog bonus programa vođenog učinkom: One IKEA Bonus. Nagrađujemo poboljšanje našeg poslovanja – zajedno!    
 • Nudimo ti podršku eksternih stručnjaka 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, u vezi sa poslovnim, ličnim i emocionalnim problemima ili ako ti je potreban pravni ili finansijski savet.    
 • Postoji puno mogućnosti za rast. Ako poželiš da promeniš karijeru ili poziciju, ne moraš da menjaš kompaniju – imamo mnogo mogućnosti i primera naših kolega i koleginica koji su promenili poziciju, lokaciju ili čak zemlju.

O tebi:

 • Imaš interesovanje i znanje u domenu hrane;
 • Upoznat/a si sa osnovama standarda za bezbednost hrane i namirnica;
 • Efikasno radiš i imaš oko za detalje;
 • Proaktivno deliš svoja iskustva i znanja jer voliš rad u timu;
 • Radno iskustvo u maloprodaji hrane, kao pomoćni kuvar ili rad u uslužnim delatnostima predstavlja prednost.

Tvoje svakodnevne obaveze:

 • Usmeren/a si na kupca i proaktivan/na si u prodaji kako bi naši posetioci postali naši kupci;
 • Održavaš radni prostor čistim, urednim, privlačnim i pristupačnim. Vodiš računa da svi proizvodi budu u savršenom stanju, s tačnom i jasno istaknutom cenom;
 • Učestvuješ u pripremi hrane, uvek imajući u vidu kvalitet, svežinu, kao i efikasnost i primamljivost prezentacije asortimana hrane;
 • Imaš strast prema svojim proizvodima i aktivno učiš o njihovom sadržaju, poreklu i drugim prednostima. Deliš ovo znanje s kupcima i svojim kolegama;
 • Ponašaš se u skladu sa internim pravilima, politikom i dnevnim operativnim rutinama, kada se radi o kvalitetu, bezbednosti hrane i količini zaliha postavljenih od strane menadžera;

 

Malo više informacija o timu:

Zahvaljujući nama, kolege i mušterije, kod kuće mogu da imaju bolju svakodnevicu kroz hranu koja je dobra i za ljude i za planetu. Zajedno služimo više od 660 miliona mušterija godišnje u IKEA restoranima širom sveta, naglašavajući naše skandinavsko nasleđe nudeći moderan ukus Švedske. Takođe nudimo raznovrsnu hranu u našem bistrou i u prodavnici švedske hrane. Mi smo raznolika grupa ljudi čiji je moto: Smeh je najveći na mestu gde je hrana!

Kako mogu da se prijavim za posao?
Radno mesto podrazumeva rad na puno radno vreme (40 sati nedeljno) i ugovor na određeno vreme (sa mogućnošću dobijanja ugovora na neodređeno vreme).

 

Konkuriši

Podeli

Greška u oglasu? Obavestite nas.

Slični poslovi

Prodavac

Paradox Look d.o.o.

Beograd
16.10.2022.

Promoter

Gi Group HR Solutions

Više gradova u Srbiji
15.10.2022.

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više