Prodavac bele tehnike

Svetlost d.o.o.

Leskovac
Rok za prijavu: 15.02.2024.
Postavljeno: 31.01.2024.
Prvi posao
neto -
Puno radno vreme
1. i 2. smena
/posao/logo/svetlost_1.png

SVETLOST DOO NIŠ raspisuje konkurs za radno mesto - PRODAVAC BELE TEHNIKE.

Opis poslova: 

Usluživanje potrošača i prodaja robe u maloprodajnom objektu. Pomoć kupcima pri donošenju odluka ili pronalaženju proizvoda. Briga o prijemu, skladištenju, održavanju, razvrstavanju i izlaganju proizvoda. Kontrolisanje šifara i deklaracija. Manipulacija robom, utovar/istovar. Informisanje potrošača o trenutnim akcijama i sniženjima kao i o novim proizvodima. Rad na kasi, POS terminalima sa platnim karticama, čekovima i ostalim sredstvima plaćanja. Stara se o ispunjenju prodajnih planova i ciljeva. Komunikacija sa ostalim maloprodajama i veleprodajom. Popis robe.

Potrebna znanja:

Minimum srednja stručna sprema. Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poznavanje rada na računaru (MS Office). Vozačka dozvola B kategorije. Preuzimanje inicijative u iznošenju novih ideja u cilju poboljšanja poslovanja.

Veštine i kompetencije:

*Komunikativnost

*Uslužnost

*Ljubaznost

Dostaviti CV poželjno sa slikom.

Konkuriši

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slična zanimanja

Loading...

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više