Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/plusplus_logo.jpg
Prvi posao
Prodavac sa iskustvom za rad u specijalizovanim radnjama za kućne ljubimce - Premium pet
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 09.06.2023.
Postavljeno 25.05.2023.
Puno radno vreme
1. i 2. smena
Potrebno je do dve godine radnog iskustva

POSTANITE DEO PREMIUM PET TIMA!

Ukoliko volite timski rad i životinje, a imate iskustva u maloprodaji, pozivamo Vas da se priključite našem timu! Otvaramo nove radnje.

Premium Pet

Premium Pet je lanac prodavnica za kućne ljubimce sa veterinarskom apotekom, posvećen unapređenju života ljubimaca i čoveka.

Naš tim, uvodi nove standarde u razumevanje nege ljubimaca, pružajući sveobuhvatna rešenja za dobrobit životinja kroz savetovanja i proizvode, ulažući znanje i iskustvo u podizanje svesti o odgovornom vlasništvu.
Svaki član našeg tima inspirisan je da na najbolji način razvije svoje potencijale i postigne ciljeve, lične i timske. Uslovi rada i pouzdanost visokokvalitetnih proizvoda pokreću nas u ostvarenju naše zajedničke misije: da svaki ljubimac dobije proizvod koji u potpunosti odgovara njegovim potrebama, a da su vlasnici sigurni da su učinili najbolje za svog ljubimca.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više