Prodavac sa iskustvom za rad u specijalizovanim radnjama za kućne ljubimce - Premium pet

Veterinarska Apoteka PlusPlus d.o.o.

Beograd
Rok za prijavu: 09.06.2023.
Postavljeno: 25.05.2023.
Prvi posao
1. i 2. smena
puno radno vreme
Potrebno je do dve godine radnog iskustva
/posao/logo/plusplus_logo.jpg

POSTANITE DEO PREMIUM PET TIMA!

Ukoliko volite timski rad i životinje, a imate iskustva u maloprodaji, pozivamo Vas da se priključite našem timu! Otvaramo nove radnje.

Premium Pet

Premium Pet je lanac prodavnica za kućne ljubimce sa veterinarskom apotekom, posvećen unapređenju života ljubimaca i čoveka.

Naš tim, uvodi nove standarde u razumevanje nege ljubimaca, pružajući sveobuhvatna rešenja za dobrobit životinja kroz savetovanja i proizvode, ulažući znanje i iskustvo u podizanje svesti o odgovornom vlasništvu.
Svaki član našeg tima inspirisan je da na najbolji način razvije svoje potencijale i postigne ciljeve, lične i timske. Uslovi rada i pouzdanost visokokvalitetnih proizvoda pokreću nas u ostvarenju naše zajedničke misije: da svaki ljubimac dobije proizvod koji u potpunosti odgovara njegovim potrebama, a da su vlasnici sigurni da su učinili najbolje za svog ljubimca.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više