Radnik na održavanju sistema ventilacija

KP Eko Dim d.o.o.

Beograd
Rok za prijavu: 27.02.2024.
Postavljeno: 12.02.2024.
Prvi posao
neto - 80000 - 100000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme
3. smena
/posao/logo/kp eko dim.jpg

Opis posla

Radnik na održavanju ventilacija vrši čišćenje elemenata ventilacionih sistema. Najčešće je reč o kuhinjskih ventilacijama u restoranima. Čišćenje se sprovodi van radnog vremena naših klijenata pa je uglavnom reč o trećoj smeni (noćni rad). Grupni rad je u pitanju, jednu grupu čini 5 zaposlenih. U toku nedelje su dva slobodna dana (odnosno dve slobodne noći). Plata može biti i veća od navedene zbog bonusa i stimulacija.

Znanje i veštine

Nije neophodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Svi kandidati će završiti obuku u našoj firmi za poslove koje će obavljati što će im takođe biti plaćeno. Posedovanje vozačke dozvole kao i drugih znanja i veština je prednost, ali nije uslov za ovaj konkurs.

Profil kandidata

Kandidat mora biti spreman za timski rad. Najbitnije je da bude redovan na poslu i posvećen radnim obavezama.

Nudimo

Nudimo sigurno radno mesto, za duži vremenski period. Posao je dinamičan i interesantan. Našim zaposlenima omogućili smo i dodatne obuke za usavršavanje znanja i veština. Zaposleni vremenom, imaju mogućnost napredovanja na više radno mesto.

Konkuriši

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slična zanimanja

Loading...

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više