Radnik u proizvodnji

IM Matijević d.o.o.

Novi Sad (obezbeđen smeštaj)
Prikaži adrese
Rok za prijavu: 15.06.2023.
Postavljeno: 31.05.2023.
Prvi posao
1. smena
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/matijevic.crveni.jpg

Industrija mesa Matijević d.o.o. iz Novog Sada je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prometom mesa i mesnih prerađevina. Težeći usponu i razvoju proizvodnje i proizvodnih kapaciteta danas je postala vodeća firma u Srbiji u proizvodnji, preradi i prometu mesa i mesnih prerađevina i broji više od 1800 zaposlenih, od kojih više od 1100 radi u 158 maloprodajnih objekta širom zemlje.

U svom sastavu ima 30 privrednih društava iz oblasti poljoprivrede, trgovine i ugostiteljstva. IM Matijević d.o.o. zajedno sa tim preduzećima čini jedan konglomerat, koji objedinjuje 2.400 zaposlenih.

Naši zaposleni su jedan od najvažnijih faktora od kojih zavisi uspeh i napredak kompanije, zbog čega nastojimo da pronađemo ljude koji svojom ambicioznošću, stručnošću i predanosti poslu mogu doprineti ostvarenju zajedničkih ciljeva. Ukoliko i Vi želite da postanete deo našeg tima pruža Vam se mogućnost za to. Raspisujemo konkurs za radno mesto: RADNIK U PROIZVODNJI

Uslovi za kandidata:

  • Prethodno radno iskustvo – nije obavezno
  • I, II, III ili IV stepen stručne spreme

Opis radnih zadataka:

Obavljanje različitih pomoćnih poslova u procesu proizvodnje mesnih prerađevina: snabdevanje kuter majstora potrebnim sirovinama, začinima i aditivima, raspoređivanje sirovine u hladne komore, magacine, merenje sirovine, po nalogu odgovornog tehnologa pripremanje sirovine za dalji proces proizvodnje, kačenje šnirane robe na štapove i kolica, rasecanje, iskoštavanje, obrada mesa, klasiranje mesa, pakovanje robe, održavanja higijene i obavljanje drugih pomoćnih poslova.

Očekujemo od Vas:

  • Pouzdanost
  • Upornost u radu
  • Fizička spremnost

Nudimo Vam:

  • Obezbeđen smeštaj za radnike iz unutrašnjosti
  • Siguran posao, stimulaciju, obezbeđen topli obrok, rad u prvoj smeni
  • Mogućnost napredovanja i rada u jednoj od najbrže rastućih kompanija

Obezbeđujemo po zakonu:

  • Redovnu zaradu, plaćen putni trošak

Biće kontaktirani samo kandidati koji na osnovu pregleda biografija uđu u uži izbor.

Za dodatne informacije, pozvati putem telefona.

Konkuriši

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slična zanimanja

Loading...

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više