Referent obrade pošiljaka

Nepo System d.o.o.

Beograd, Cara Dušana br. 214
Rok za prijavu: 02.06.2023.
Postavljeno: 18.05.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva
/posao/logo/neopsystem.png

Dobrodošli u Nepo System.

Kao najveći servisni centar u zemlji, svoje poslovanje smo bazirali na ideji da klijentu treba pružiti kvalitetnu uslugu koja će prevazići njegova očekivanja. Naš cilj je da kontinuirano budemo uključeni I pratimo globalni razvoj IT tehnologija i da uvek koristimo inovativna rešenja. Sve ono u šta verujemo, primenjujemo u svakom projektu i kontaktu sa svakim našim klijentom.

Verujemo da jedino kroz deljenje znanja i iskustva možemo da postignemo zajednički cilj. Zato poslovanje zasnivamo na poverenju i pouzdanosti. Težimo da kreiramo nov, drugačiji način rada, nešto o čemu će klijenti pričati, jer je preporuka najbolja reklama. Idemo u korak sa trendovima na tržištu, imamo širi pogled i gledamo dalje od drugih. To su vrednosti koje nas oblikuju i postavljaju na vodeće mesto u ovoj delatnosti.

Ako voliš da komuniciraš sa ljudima i umeš da se snađeš u svakoj situaciji, ako želiš priliku da učiš i razvijaš se u dinamičnom i mladom timu, pridruži nam se!

Odgovornosti:

 • Prijem i izdavanje reklamiranih uređaja fizičkim i pravnim licima
 • Organizovanje i slaganje robe u logističkom prostoru
 • Ažuriranje i arhiviranje prijemnih i otpremnih dokumenata kreiranih kroz servisnu aplikaciju
 • Kontrola i evidencija radnih naloga za potrebe servisnih ugovora o održavanju
 • Kontrola i upravljanje tiketima u realizovanim statusima
 • Učestvovanje u unapređenju brzine logistike uređaja i kvaliteta rešavanja reklamacija korisnika

Uslovi:

 • Srednja stručna sprema
 • Poznavanje IT opreme
 • Rad na računaru (MS Office, internet i sl.)
 • Osnovno znanje engleskog jezika
 • Poželjna vozačka dozvola B kategorije

Prijavom na ovaj konkurs saglasni ste da Vas, ukoliko ne budete izabrani u prvom krugu selekcije, možemo kontaktirati u narednom periodu, ukoliko se ukaže potreba za istim ili sličnim radnim mestom. Svi podaci biće arhivirani u našoj bazi podataka i biće dostupni samo saradnicima u HR procesu.

U proces selekcije će biti uključeni samo kandidati koji ispunjavaju tražene uslove, a svi kandidati koji prođu administrativnu selekciju biće obavešteni o krajnjem ishodu.

Konkuriši

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više