Regulatory Affairs Assistant

Sagea

Beograd | Hibrid
Rok za prijavu: 24.02.2024.
Postavljeno: 25.01.2024.
Prvi posao
neto -
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/sagea.png

SAGEA GROUP (www.sagea.com/it/) je vodeća italijanska kompanija koja se bavi ispitivanjima i razvojem sredstava za zaštitu bilja i uslužnim poslovima iz oblasti registracije i drugih vrsta ispitivanja pesticida, pesticida prirodnog porekla, sredstava za ishranu bilja, biostimulanasa, biocida i semena.

Za trenutno otvoreno poziciju u Beogradu (SAGEA DOO) potreban je kandidat za:

Pripremu dokumenatacije za proces registracije sredstava za zaštitu bilja po zakonima Republike Srbije i Evropske Unije.

Za poziciju mogu konkurisati kandidati koji su završili poljoprivredni fakultet, smer fitomedicina, koji dobro poznaju Microsoft Office i imaju minimum B1 znanje iz engleskog jezika.

Iskustvo nije potrebno.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slična zanimanja

Loading...

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više