Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/walter logo novi.jpg
Prvi posao
Šanker/Šankerica
Lokacija Beograd, Gornji Milanovac, Novi Sad, Stara Pazova, Surčin, Zlatibor, Šabac
Rok za prijavu 17.06.2023.
Postavljeno 18.05.2023.
Puno radno vreme
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva

Kompanija Walter BBQ posluje već 18. godina i najveći je regionalni ugostiteljski lanac. Naše poslovanje se zasniva na stvaranju prepoznatljivog brenda sa akcentom na pružanju kvalitetne usluge. Našu pokretačku snagu čini vredan i ambiciozan tim zaposlenih. Zbog razvoja i širenja poslovanja tražimo pojačanje Walter tima na poziciji: Šanker/Šankerica

Obezbeđujemo po zakonu:

  • redovnu zaradu uz obaveznu prijavu;

Nudimo Vam:

  • zaposlenje u moderno opremljenim objektima;
  • profesionalnu obuku, od prvog dana imate podršku obučenih trenera;
  • priliku da kao pojedinac date svoj lični doprinos razvoju kompanije, a samim tim napredujete u poslovnoj karijeri;
  • mogućnost rada u lokalu bliže mestu stanovanja.

Ukoliko ste zainteresovani za posao molimo Vas pošaljite CV elektronskim putem ili pozovite na broj telefona (radnim danima u periodu od 08:00-16:00)

Pozivamo Vas da odvojite vreme i posetite našu web stranicu www.walter.rs, kao i da posetite naše lokale i bolje nas upoznate.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

Slanjem prijave kandidat daje saglasnost da se njegovi lični podaci obrađuju u procesu selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više