Servisni tehničar

Hagleitner Hygiene Srbija

Beograd
Rok za prijavu: 07.06.2023.
Postavljeno: 23.05.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva
/posao/logo/hagleitnerhygiene.jpg

Ime HAGLEITNER je sinonim za inovativnu higijenu. Mi smo lideri na tržištu u Austriji, uspešni u direktnoj prodaji u centralnoj i istočnoj Evropi i sarađujemo sa trgovinskim partnerima u 55 zemalja širom sveta. Naš uspeh je zasnovan na korporativnoj kulturi koju karakterišu vrednosti, kvalitet, budućnost, entuzijazam i tradicija. Najznačajniji je čovek – koji je srž vrednosti kod Hagleitner-a.

Za naš servisni centar u Beogradu-Zemunu tražimo kandidata za poziciju:

SERVISNI TEHNIČAR

Nudimo:
Raznovrstan i odgovoran posao, dugoročno sigurnog zaposlenja, u rastućoj kompaniji, stalno usavršavanje i prijatno radno okruženje, u kojem živimo naše vrednosti.

Prednosti:
Kapacitet, pouzdanost i preciznost, uverljivi kod kupaca, timski rad i fleksibilnost, dugoročna profesionalna orijentacija, vozačka dozvola B kategorije, poželjno i C.

Vaše odgovornosti:
Popravke, instaliranje i puštanje u rad naše opreme- uređaja, blagovremene i pravilne isporuke robe u sklopu naših planiranih isporuka, prijateljsko ophođenje prema korisnicima.

Da li ste zainteresovani za ove radne zadatke?

Radujemo se našem susretu!

Pošaljite nam svoj detaljni CV elektronskim putem.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više