Specijalista za upravljanje događajima

Centar za cirkularnu ekonomiju CirEkon

Beograd, Oračka 4
Rok za prijavu: 25.06.2023.
Postavljeno: 26.05.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
Potrebno je do dve godine radnog iskustva

Zdravo! Želimo da te obavestimo da je CirEkon-u potrebno još ambicioznih ljudi. Pretpostavljamo da i ti tražiš mesto u kojem bi tvoje profesionalne veštine i znanja dostigle svoj maksimum, a da pri tome budeš deo veoma dinamičnog i zanimljivog razvoja celog jednog novog, zdravog, privrednog poglavlja u Srbiji i regionu. 

Ako je tako, CirEkon možda baš tebi upućuje ovaj poziv za zaposlenje. Trenutno tragamo za ambicioznim osobama kojima kancelarija nije mesto prebivanja, za profesionalcima svojeg kova koji su spremni da se uključe u beskrajno zanimljivu organizaciju CirEkon događaja.

CirEkon DOO (cirekon.rs) je mlada firma koja ima za cilj da ubrza implementaciju održive, zelene, zdrave i inovativne cirkularne ekonomije. Raduje nas ako znaš o cirkularnoj ekonomiji, ali ako ne znaš, nemoj se ustručavati da apliciraš- naučićemo te. Sarađujemo sa velikim i malim klijentima na razne teme oko cirkularne ekonomije, realizujemo projekte u našem regionu zajedno sa partnerima iz regiona i Evropske Unije i što je najvažnije, ostvarujemo visok kvalitet rezultata u ovom polju. Po tome smo jedinstveni u ovome što radimo. Takve saradnike i tražimo, kako bismo nastavili sa sjajnim rezultatima.

Opis posla i proces apliciranja
Potrebna nam je snaga koja veruje u održivo poslovanje. Ti si ambiciozna, odgovorna, sposobna osoba da istupi pred svetom sa svojim idejama, ali isto tako odgovorna, marljiva i precizna.

Otvaramo poziciju koja će predstavljati naš razvoj u domenu razvoja novih modela poslovanja u cirkularnoj ekonomiji. 

Za apliciranje je potrebno da pošalješ svoj CV i kratko motivaciono pismo.

CirEkon ti nudi priliku da radiš na nekim od najaktuelnijih tema Evrope, priliku da tvoj rad direktno utiče na razvoj održivog poslovnog sistema Srbije i regiona, pruža ti fleksibilnost u radu, edukaciju i trening i široku mrežu jakih Evropskih saradnika. Ti nam reci koliko vrediš, koliko si kreativna i koliko si kreativan, sposoban i sposobna da sprovedeš ideje u delo i sigurno ćemo planirati da sarađujemo i dalje.

Aplikacije se obrađuju po prispeću, a prvi presek zaposlenja: 30.06.2023.

CirEkon specijalista za koordinaciju događaja

Specijalni događaji u CirEkonu su održivi, efektni i fokusirani na krajnji pozitivni poslovni uticaj koji isporučuju. CirEkon organizuje događaje, sa ciljem umrežavanja glavnih aktera na polju cirkularne ekonomije u Beogradu, Srbiji, regionu i Evropi. Zato smo u potrazi za osobom koji želi da se “baci u vatru” i pomogne nam u realizaciji održivih online i offline događaja. Ako si smeo-smela, ambiciozna-ambiciozan, i kreativan, ako ti “vijuge” rade tako da ne mogu da zaustave tvoje ideje, evo je prilika za tebe!

CirEkon specijalista za koordinaciju komunikacija i događaja trebalo bi da:

 • Želi da nauči i da se posveti temi i karijeri u okviru cirkularne ekonomije (potrebno),
 • Poseduje odlične sposobnosti u domenu organizovanja komunikacije sa ključnim zainteresovanim stranama na događaju,
 • Poseduje veštine poslovne komunikacije,
 • Veoma dobro se služi engleskim jezikom (potrebno)
 • Donosi iskustvo u planiranju i realizaciji online i događaja uživo (potrebno);
 • Donosi iskustvo u planiranju i realizaciji hibridnih događaja (poželjno);
 • Ima iskustva u funkcionalnom planiranju prostora za događaje (scenografija, izložbeni prostori, posebni namenski prostori, brendiranje, osvetljenje) i upravljanju dobavljačima;
 • Ima iskustva u predlaganju, planiranju organizovanju propratnih aktivnosti;
 • Bude pedantna i organizovana osoba
 • Je timski igrač i brz(a) u zaključivanju
 • Posvećen(a) rezultatima.,
 • Poseduje diplomu fakulteta organizacionih nauka ili sličnog koji pruža organizaciona i znanja upravljanja događajima (poželjno).

Ovo je veoma zanimljiva prilika za tebe ako si marljiva i osoba posvećena detaljima, ako si odgovoran(na) i želiš da prođeš kroz veoma ambiciozno iskustvo realizacije upravljanja događajima spajajući inovacije i održivi razvoj u okviru cirkularne ekonomije, te izgradiš zajedno sa nama višestruki pozitivni uticaj na društvo i okolinu. Ako želiš, možeš i smeš da se upustiš u komunikaciju sa stranim partnerima, zašto nam ne bi poslao-la CV već danas? 

Sve pravilno poslate prijave će biti obrađene, a kandidate koji najviše zadovoljavaju uslove konkursa ćemo kontaktirati. Ostalim kandidatima se zahvaljujemo na interesovanju i želimo uspešan nastavak profesionalne karijere do novih prilika za saradnju.  Prijave bez poslatog CV-a i motivacionog pisma neće biti obrađene.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više