Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/5bd2fa6219fbf_wolongisever_25.png
Prakse
Stručna praksa (mašinski inženjer)
Lokacija Subotica, Magnetna polja br. 6
Rok za prijavu 28.03.2023.
Postavljeno 13.03.2023.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

ATB SEVER je kompanija sa tradicijom dužom od 98 godina poznata kao proizvođač svih vrsta električnih motora i generatora i kao isporučilac kompletne elektroopreme i usluga elektroinženjeringa u rudarstvu, energetici, crnoj i obojenoj metalurgiji, industriji i vodoprivredi, a deo je kineske Wolong grupe koja je drugi po redu svetski proizvođač elektro mašina.

Potrebni su nam mašinski inženjeri sa afinitetima ka dizajniranju velikih električnih mašina, kojima nudimo profesionalno obučavanje kroz stručnu praksu u trajanju do 12 meseci u sektoru konstrukcije.

Za vreme trajanja stručne prakse praktikanti će primati novčanu naknadu, imati obezbeđen topli obrok i putne troškove gradskog prevoza i troškove toplog obroka.

Praktikanti će imati priliku da, vođeni iskusnim stručnjacima, stiču profesionalna iskustvo kroz rad na veoma izazovnim zadacima.

Po završenoj stručnoj praksi kandidatima koji pokažu odgovarajuće rezultate ponudiće se zasnivanje radnog odnosa po vrlo atraktivnim uslovima uz mogućnosti usavršavanja u sestrinskim kompanijama u inostranstvu.

Uslovi:

  • više ili visoko obrazovanje mašinske struke
  • obavezno poznavanje engleskog jezika – minimum srednji nivo
  • visok nivo računarske pismenosti (CAD)

Osobine:

  • visoka motivisanost
  • dobre komunikacione veštine i spremnost na timski rad
  • želja za stalnim napredovanjem i usavršavanjem
  • prilagodljivost multikulturalnoj sredini
Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više