Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Prvi posao
Stručni saradnik za električna/mašinska ispitivanja
Lokacija Leskovac, Kragujevac
Rok za prijavu 21.06.2023.
Postavljeno 22.05.2023.
Puno radno vreme
1. smena
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva

VIP Centar DOO je licencirani INSTITUT za pružanje usluga iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine, pregleda i ispitivanja, merenja, energetske efikasnosti, projektovanja, medicine rada i standardizacije.

Pod krovom Instituta okupili smo licencirane stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u struci, diplomirane inženjere, specijaliste medicine rada, doktore i visoko obrazovane stručnjake iz drugih oblasti u cilju pružanja kvalitetnih usluga, uz nastojanje da se usavršavanjem i ulaganjem postigne konstantno povećanje istih.

Institut VIP Centar d.o.o. je vodeća firma iz oblasti preventivnog inženjeringa u regionu Jablaničkog i Pčinjskog okruga, sa tendencijom širenja poslovanja na region Beograda, Vojvodine kao i u okviru drugih regiona.

Po našoj evidenciji imamo bazu podataka od preko 3000 pravnih lica i preduzetnika kojima smo izvršili procenu rizika radnih mesta, a sa najozbiljnijim firmama smo nastavili dalju saradnju na planu vođenja referata iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara. Trenutno imamo veliki broj stalnih klijenata, dok sa nekima sarađujemo već preko 15 godina.

Preduzeće poseduje sve Licence Ministarstva rada, zapošljavanja i soc.politike, poseduje i veliki broj Ovlaščenja Ministarstva unutrašnjih poslova i svu neophodnu najsavremeniju opremu i sredstva rad u skladu sa zakonskim i podzakonskim aktima.

Za kratko vreme pomogli smo mnogim privrednicima da uspešno izvrše procenu rizika i pripreme potrebnu dokumentaciju u svojim preduzećima, a njihove preporuke su nam najbolja referenca za kvalitet naših usluga, ali i podsticaj da dalje razvijamo naše metode na osnovu praćenja stručne literature, globalnih tendencija i povezivanje i saradnjom sa institucijama iz te oblasti u regionu a i šire. Naš cilj je podizanje nivoa usluga u ovoj oblasti u Republici Srbiji i njeno približavanje standardima EU, uz praktičnu primenu pozitivnih iskustava drugih država iz regiona i sveta.

Bezbednost radnika je posao kome se ne može pristupiti neodgovorno.

Kvalitet usluga kao i preporuka mnogih uspešnih privrednika, ključ su našeg uspeha i postojanja.

Samo na jednom mestu, u Institutu VIP Centar d.o.o. dobićete kompletnu uslugu iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine i standardizacije!

Pozicija: Stručni saradnik za električna/mašinska ispitivanja

POSLOVI NA NOVOM RADNOM MESTU:

Pregled i proveru opreme za rad (svih vrsta dizalica, viljuškara, podiznih platformi, samohodnih vozila, presa, makaza, noževa, valjaka, stolarske Opreme, mašine za obradu metala rezanjem i plastičnom deformacijom, protiveksplozijsko zaštićene opreme, privremene gradilišne električne instalacije i ostalih mašina koje podležu pregledima)
Pregled i ispitivanje uslova radne okoline: merenje mikroklime, osvetljenja i štetnih zračenja, merenje i ispitivanje fizičkih štetnosti (buke i vibracija), Merenje i ispitivanje hemijskih štetnosti
Pregled i ispitivanje električnih instalacija (proizvodne hale, radionice, lokali i dr.)
Pregled i ispitivanje gromobranskih instalacija (merenje specifičnog otpora tla)
Ispitivanje i provera nužnog funkcionalnog osvetljenja (panik rasvete)
Termovizijska snimanja opreme za rad, mašina i tehnololoških linija
Implementacije i sprovođenje internih provera sistema menadžmenta po standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 50001:2018, ISO 27001:2013 i dr.

USLOVI:

Stepen stručne spreme: najmanje VI.1 stepen – 240 ESBP bodova, diplomirani/master inženjer elektrotehnike ili diplomirani/master inženjer mašinstva ili studenti završnih godine elektro i/ili mašinske struke
Vozačka dozvola B kategorije
Poznavanje engleskog ili drugog jezika – poželjno
Poznavanje rada na računaru – MS Office

NUDIMO VAM:

Rad u stabilnoj kompaniji
Timsko i dinamično okruženje
Podršku tima za profesionalni i lični razvoj

Ukoliko želite da postanete deo našeg tima pošaljite Vašu prijavu (CV i propratno pismo), elektronskim putem.

Konkuriši Prikaži adrese
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više