Stručni saradnik za električna/mašinska ispitivanja

Institut VIP Centar d.o.o.

Leskovac, Kragujevac
Prikaži adrese
Rok za prijavu: 21.06.2023.
Postavljeno: 22.05.2023.
Prvi posao
1. smena
puno radno vreme
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva

VIP Centar DOO je licencirani INSTITUT za pružanje usluga iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine, pregleda i ispitivanja, merenja, energetske efikasnosti, projektovanja, medicine rada i standardizacije.

Pod krovom Instituta okupili smo licencirane stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u struci, diplomirane inženjere, specijaliste medicine rada, doktore i visoko obrazovane stručnjake iz drugih oblasti u cilju pružanja kvalitetnih usluga, uz nastojanje da se usavršavanjem i ulaganjem postigne konstantno povećanje istih.

Institut VIP Centar d.o.o. je vodeća firma iz oblasti preventivnog inženjeringa u regionu Jablaničkog i Pčinjskog okruga, sa tendencijom širenja poslovanja na region Beograda, Vojvodine kao i u okviru drugih regiona.

Po našoj evidenciji imamo bazu podataka od preko 3000 pravnih lica i preduzetnika kojima smo izvršili procenu rizika radnih mesta, a sa najozbiljnijim firmama smo nastavili dalju saradnju na planu vođenja referata iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštite od požara. Trenutno imamo veliki broj stalnih klijenata, dok sa nekima sarađujemo već preko 15 godina.

Preduzeće poseduje sve Licence Ministarstva rada, zapošljavanja i soc.politike, poseduje i veliki broj Ovlaščenja Ministarstva unutrašnjih poslova i svu neophodnu najsavremeniju opremu i sredstva rad u skladu sa zakonskim i podzakonskim aktima.

Za kratko vreme pomogli smo mnogim privrednicima da uspešno izvrše procenu rizika i pripreme potrebnu dokumentaciju u svojim preduzećima, a njihove preporuke su nam najbolja referenca za kvalitet naših usluga, ali i podsticaj da dalje razvijamo naše metode na osnovu praćenja stručne literature, globalnih tendencija i povezivanje i saradnjom sa institucijama iz te oblasti u regionu a i šire. Naš cilj je podizanje nivoa usluga u ovoj oblasti u Republici Srbiji i njeno približavanje standardima EU, uz praktičnu primenu pozitivnih iskustava drugih država iz regiona i sveta.

Bezbednost radnika je posao kome se ne može pristupiti neodgovorno.

Kvalitet usluga kao i preporuka mnogih uspešnih privrednika, ključ su našeg uspeha i postojanja.

Samo na jednom mestu, u Institutu VIP Centar d.o.o. dobićete kompletnu uslugu iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine i standardizacije!

Pozicija: Stručni saradnik za električna/mašinska ispitivanja

POSLOVI NA NOVOM RADNOM MESTU:

Pregled i proveru opreme za rad (svih vrsta dizalica, viljuškara, podiznih platformi, samohodnih vozila, presa, makaza, noževa, valjaka, stolarske Opreme, mašine za obradu metala rezanjem i plastičnom deformacijom, protiveksplozijsko zaštićene opreme, privremene gradilišne električne instalacije i ostalih mašina koje podležu pregledima)
Pregled i ispitivanje uslova radne okoline: merenje mikroklime, osvetljenja i štetnih zračenja, merenje i ispitivanje fizičkih štetnosti (buke i vibracija), Merenje i ispitivanje hemijskih štetnosti
Pregled i ispitivanje električnih instalacija (proizvodne hale, radionice, lokali i dr.)
Pregled i ispitivanje gromobranskih instalacija (merenje specifičnog otpora tla)
Ispitivanje i provera nužnog funkcionalnog osvetljenja (panik rasvete)
Termovizijska snimanja opreme za rad, mašina i tehnololoških linija
Implementacije i sprovođenje internih provera sistema menadžmenta po standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 50001:2018, ISO 27001:2013 i dr.

USLOVI:

Stepen stručne spreme: najmanje VI.1 stepen – 240 ESBP bodova, diplomirani/master inženjer elektrotehnike ili diplomirani/master inženjer mašinstva ili studenti završnih godine elektro i/ili mašinske struke
Vozačka dozvola B kategorije
Poznavanje engleskog ili drugog jezika – poželjno
Poznavanje rada na računaru – MS Office

NUDIMO VAM:

Rad u stabilnoj kompaniji
Timsko i dinamično okruženje
Podršku tima za profesionalni i lični razvoj

Ukoliko želite da postanete deo našeg tima pošaljite Vašu prijavu (CV i propratno pismo), elektronskim putem.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više