Tehničar Paletnog magacina

Phoenix Pharma d.o.o.

Šimanovci
Rok za prijavu: 07.10.2023.
Postavljeno: 07.09.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
/posao/logo/phoenix logob21ecf69e0ec7cc1c9f66849a32f5239_1.jpg
Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

PHOENIX Group je renomirana multinacionalna kompanija u oblasti farmaceutskog poslovanja. Kao vodeći evropski distributer u farmaceutskoj industriji, zajedno s veleprodajom, maloprodajom i farmaceutskim uslugama staramo se da farmaceutski proizvodi budu u pravo vreme i na pravom mestu u 26 zemalja u Evropi.

Mi smo PHOENIX Pharma, članica smo Phoenix grupe u Srbiji i bavimo se veleprodajom lekova i drugih farmaceutskih proizvoda. Sarađujemo sa svim ključnim proizvođačima farmaceutskih proizvoda u zemlji i inostranstvu, a preko svojih distributivnih centara u Beogradu, Novom Sadu i Leskovcu snabdevamo bolničke ustanove, apotekarske ustanove, zdravstvene centre i institute.

Našem timu Logistike u Šimanovcima potreban je

Tehničar paletnog magacina

Ukoliko imaš iskustvo/interesovanja za pozicije u okviru magacinskog poslovanja, poznaješ/interesuješ se za logističke procese, procedure i zakonsku regulativu u radu sa farmaceutskim proizvodima, rad na računaru u MS office-u a preciznost, samostalnost i kvalitetna komunikacija su veštine koje te krase.

Prijavi se, jer mi podržavamo zaposlene u usavršavanju znanja i veština, pružamo razvoj i napredovanje kroz različite treninge i edukacije.

Tvoja zaduženja bi bila:

Odvajanje robe MDE terminalom u skladu sa zakonskim propisima, zaštitom na radu, programom zaštite životne sredine, PPZ-om, procedurama kompanije i postavljenim ciljevima definisanim u godišnjem PMP-u, promena serija, validacija, odjava u DC i priprema dokumentacije odvojene isporuke, odvajanje robe za izvoz, preuzimanje sa prijema, skladištenje i rotacija robe u magacinu, dopuna  po potrebi, potrošenih zaliha na komercijalnim  pozicijama za izdavanje, održavanje urednosti uskladištene robe po definisanim lokacijama a u skladu sa procedurama i radnim uputstvima, odlaganje robe za rashod na predviđeno mesto, izvršavanje zadataka shodno dinamici posla, po nalogu pretpostavljenog, a u skladu sa važećim procedurama i zakonskom regulativom, učešće u vanrednim akcijama u magacinu u skladu sa potrebama posla (učešće u regionalnim projektima, preseljenju robe, pripremi magacina za popis, reorganizaciji magacinskog prostora i postavci lokacija, prijemu deficitarne robe, rešavanju spornih prijema, doradi programa), u skladu sa potrebama posla i po nalogu neposrednog rukovodioca, učešće u procesu lepljenja kontrolnih markica, dodatnih markica, PIL-ova, učešće u godišnjim, kontrolnim popisima i permanentnoj inventuri, primenjivanje programa zaštite životne sredine i  PPZ-a.

Šta te očekuje:

  • Phoenix akademija za zaposlene sa setom treninga za razvoj "mekih veština"
  • Razmena iskustva u multinacionalnom sistemu koji posluje po najvišim standardima sistema kvaliteta
  • Slobodan dan za dan rođendana 
  • Slobodan dan za roditelja đaka prvaka 
  • Timski rad uz moderne tehnologije i pozitivnu energiju
  • Finansijski bonusi za projekte 

Želimo da se osećaš dobrodošlo.

Kada si deo Logistike u PHOENIX-u, deo si velikog tima koji brine o zdravlju nacije i posluje po standardima sistema kvaliteta i dobrih praksi.

ZDRAVLJE za nas nije samo reč, već posao koji smo izabrali i kome smo posvećeni.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slična zanimanja

Loading...

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više