Terenski koordinator - administrator

HR Bulevar

Beograd (Vračar)
Rok za prijavu: 10.06.2023.
Postavljeno: 11.05.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/hrbulevar.png

HR agencija Bulevar  je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova  i svakodnevne oglase za posao kod različitih Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za rad na terenu - administraciji.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju: Terenski koordinator - administrator

Opis posla:

  • Dostava ugovora na različite adrese u Beogradu službenim vozilom
  • Izrada ugovorne dokumentacije, rešenja i potvrda

Uslovi rada:

  • Vozačka dozvola B kategorije
  • Komunikativnost i odgovornost u radu
  • Poželjno da ima iskustva u oblasti: Ekonomija, Pravo, Administracije
  • Radno vreme: pon-petak 08-16h ili 09-17h

Zainteresovani kandidati se mogu javiti na telefon u periodu od 08:30h - 16:30h: Prikaži broj telefona, Prikaži broj telefona ili poslati CV elektronskim putem.

Više o ponudi posla pogledajte na sajtu www.hr-agencija-usluge.com 

Info - HR agencija 
Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure i postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca - korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu - HR agenciji.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više