Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/plusplus_logo.jpg
Prvi posao
Veterinar sa licencom u specijalizovanim radnjama za kućne ljubimce - Premium pet
Lokacija Kragujevac, Novi Sad, Zrenjanin
Rok za prijavu 08.07.2022.
Postavljeno 23.06.2022.
Puno radno vreme
1. smena
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva

POSTANITE DEO PREMIUM PET TIMA!

Ukoliko ste završili fakultet veterinarske medicine i imate licencu, volite timski rad i životinje, a imate iskustva u maloprodaji, poželjno u apoteci, i posedujete ljubimca, pozivamo Vas da se priključite našem timu!

Otvorene su 2 pozicije: Novi Sad / Zrenjanin, i Kragujevac.

Zašto Premium Pet?

Premium Pet je lanac prodavnica za kućne ljubimce sa veterinarskom apotekom, posvećen unapređenju suživota ljubimaca i čoveka.

Naše prodavnice se nalaze u celoj Srbiji, u Beogradu, Novom Sadu (Trg slobode, Bulevar, Merkator centar), u Zrenjaninu u TC Big, u Kragujevcu se nalaze u TC Big Fashion i TC Roda Centar, u Nišu.

Više informacija na: www.premiumpet.rs

Naš tim, uvodi nove standarde u razumevanje nege ljubimaca, pružajući sveobuhvatna rešenja za dobrobit životinja kroz savetovanja i proizvode, ulažući znanje i iskustvo u podizanje svesti o odgovornom vlasništvu.
Svaki član našeg tima inspirisan je da na najbolji način razvije svoje potencijale i postigne ciljeve, lične i timske.

Uslovi rada i pouzdanost visokokvalitetnih proizvoda pokreću nas u ostvarenju naše zajedničke misije: da svaki ljubimac dobije proizvod koji u potpunosti odgovara njegovim potrebama, a da su vlasnici sigurni da su učinili najbolje za svog ljubimca.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više