Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/matijevic.crveni.jpg
Prvi posao
Vozač teretnog vozila - C kategorije
Lokacija Novi Sad
Rok za prijavu 19.08.2022.
Postavljeno 04.08.2022.
Puno radno vreme
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva

Industrija mesa Matijević d.o.o. iz Novog Sada je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prometom mesa i mesnih prerađevina. Težeći  usponu i razvoju proizvodnje i proizvodnih kapaciteta danas je postala vodeća firma u Srbiji u proizvodnji, preradi i prometu mesa i mesnih prerađevina i  broji više od 1800 zaposlenih, od kojih više od 1100 radi u 158 maloprodajna objekta širom zemlje. U svom sastavu ima 30 privrednih društava iz oblasti poljoprivrede, trgovine i ugostiteljstva. IM Matijević d.o.o. zajedno sa tim preduzećima čini jedan konglomerat, koji objedinjuje 2.400 zaposlenih.

Naši zaposleni su jedan od najvažnijih faktora od kojih zavisi uspeh i napredak kompanije, zbog čega nastojimo da pronađemo ljude koji svojom ambicioznošću, stručnošću i predanosti poslu mogu doprineti ostvarenju zajedničkih ciljeva. Ukoliko i Vi želite da postanete deo nešeg uspešnog tima pruža Vam se mogućnost za to.

Raspisujemo KONKURS za radno mesto

VOZAČ TERETNOG VOZILA - C kategorija

Mesto rada: NOVI SAD

Uslovi za kandidata:

  • Prethodno radno iskustvo sa „C“ kategorijom – 6 meseci na istim ili sličnim poslovima
  • Posedovanje sertifikata o stručnoj kompetentnosti, kvalifikacione kartice za vozača C kategorije i lekarskog uverenja za vozače
  • Boravište u Novom Sadu ili bližoj okolini
  • Da lice nije krivično kažnjavano.

Opis posla:

  • Upravlja motornim vozilima traženih kategorija, obavlja poslove utovara-istovara robe i vrši prevoz gotovih proizvoda i ambalaže do prodajnih objekata i velekupaca. Rad se obavlja isključivo na teritoriji Republike Srbije, sa mestom polaska iz sedišta firme u Novom Sadu.

Očekujemo od Vas:

  • Pouzdanost i odgovornost
  • Upornost u radu
  • Timski rad 

Nudimo Vam:

  • Mogućnost rada u jednoj od najbrže rastućih kompanija
  • Rad u timskom okruženju, profesionalnu podršku i razvoj
  • Dugoročno zaposlenje, redovnu zaradu, plaćen putni trošak, obezbeđen topli obrok 

Kontakt za dodatne informacije ispod.

*Biće kontaktirani samo kandidati koji na osnovu pregleda biografija uđu u uži izbor.

*Prijavljivanjem na oglas dajete saglasnost da se Vaši lični podaci koriste isključivo u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u IM Matijević doo. Svi podaci tretiraće se kao poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više