Vozač - magacioner

Apejron d.o.o.

Zemun (Beograd)
Rok za prijavu: 06.07.2022.
Postavljeno: 21.06.2022.
Prvi posao
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/apejron.jpg

Iza nas su decenije uspešnog poslovanja, a brojimo i drugi milion zadovoljnih kupaca. Želimo da ostanemo na tom putu uspeha i da budemo još bolji, a za to su nam potrebni novi ljudi, spremni za nove izazove u novim vremenima.

Posedujemo sopstveni vozni park koji čine pretežno dostavna i laka teretna vozila marke „Mercedes“. Kako je reč o novijim vozilima, očekujemo da su njihovi vozači u stanju sami da brinu o tekućem održavanju.

Želimo da i početnicima pružimo priliku. Širimo obim poslovanja, pa smo izgradili i sopstveni distributivno-logistički centar. Za taj naš novi magacin u sklopu distributivnog centra u Zemunu (kod autoputa blizu „Galenike“) potreban nam je: Vozač - magacioner, 1 izvršilac.

Vaš profil:

  • Odgovorna i pouzdana osoba, spremna i na duža putovanja i prekovremeni rad.
  • Očekujemo „čistu“ vozačku dozvolu, prednost bez i jednog saobraćajnog udesa. Uz B, poželjno je posedovanje i C kategorije (ali nije uslov).
  • U isto vreme, Vi ste neko ko se ne plaši ni fizičkog rada u magacinu.

Šta nudimo:

  • Adekvatno i stimulativno nagrađivanje, dobre uslove rada i prijatno okruženje.

Ukoliko smatrate da ste prava osoba za ovu poziciju pošaljite nam Vaš CV (poželjno sa fotografijom).

Zahvaljujemo se svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu, ali biće pozvani samo kandidati koji prođu u uži krug selekcije.

Poverljivost svih prikupljenih podataka je zagarantovana. Prikupljeni podaci će biti sačuvani u bazi podataka i korišćeni isključivo u svrhu regrutacije i selekcije. Proces selekcije u kompaniji APEJRON je u skladu sa profesionalnim standardima i kandidati neće biti ni na koji način diskriminisani.

Podeli

Slični poslovi

Vozač

Aerodrom Parking AAA d.o.o.

Surčin
10.07.2022.

Vozač

Vukašinović Transport 011

Beograd, Surčin
30.06.2022.

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više