Vozač - magacioner

Apejron d.o.o.

Zemun (Beograd)
Rok za prijavu: 06.07.2022.
Postavljeno: 21.06.2022.
Prvi posao
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Iza nas su decenije uspešnog poslovanja, a brojimo i drugi milion zadovoljnih kupaca. Želimo da ostanemo na tom putu uspeha i da budemo još bolji, a za to su nam potrebni novi ljudi, spremni za nove izazove u novim vremenima.

Posedujemo sopstveni vozni park koji čine pretežno dostavna i laka teretna vozila marke „Mercedes“. Kako je reč o novijim vozilima, očekujemo da su njihovi vozači u stanju sami da brinu o tekućem održavanju.

Želimo da i početnicima pružimo priliku. Širimo obim poslovanja, pa smo izgradili i sopstveni distributivno-logistički centar. Za taj naš novi magacin u sklopu distributivnog centra u Zemunu (kod autoputa blizu „Galenike“) potreban nam je: Vozač - magacioner, 1 izvršilac.

Vaš profil:

  • Odgovorna i pouzdana osoba, spremna i na duža putovanja i prekovremeni rad.
  • Očekujemo „čistu“ vozačku dozvolu, prednost bez i jednog saobraćajnog udesa. Uz B, poželjno je posedovanje i C kategorije (ali nije uslov).
  • U isto vreme, Vi ste neko ko se ne plaši ni fizičkog rada u magacinu.

Šta nudimo:

  • Adekvatno i stimulativno nagrađivanje, dobre uslove rada i prijatno okruženje.

Ukoliko smatrate da ste prava osoba za ovu poziciju pošaljite nam Vaš CV (poželjno sa fotografijom).

Zahvaljujemo se svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu, ali biće pozvani samo kandidati koji prođu u uži krug selekcije.

Poverljivost svih prikupljenih podataka je zagarantovana. Prikupljeni podaci će biti sačuvani u bazi podataka i korišćeni isključivo u svrhu regrutacije i selekcije. Proces selekcije u kompaniji APEJRON je u skladu sa profesionalnim standardima i kandidati neće biti ni na koji način diskriminisani.

Konkuriši

Podeli

Greška u oglasu? Obavestite nas.

Slični poslovi

Vozač

Beslać trans d.o.o.

Beograd
25.08.2022.

Consultant For Business Software

Robert Bosch d.o.o.

Beograd
17.08.2022.

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više