Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/ikea_logo 2018.png
Prvi posao
Zaposleni/a u dečjoj igraonici i info pultu
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 20.08.2022.
Postavljeno 05.08.2022.
Nepuno radno vreme
1. i 2. smena
Nije potrebno radno iskustvo

Naša IKEA kultura izgrađena je na entuzijazmu, zajedništvu i spremnosti na akciju. Mi smo optimisti koji neprestano traže nove i bolje načine za obavljanje različitih stvari. Verujemo da ćeš i ti, poput nas, napredovati okružen/na neverovatnim ljudima na istoj misiji u kompaniji IKEA. Ljudima koji su skromni, spremni da pomognu i u potpunosti predani stvaranju budućnosti maloprodaje nameštaja i boljeg života za većinu ljudi, sa kupcem u središtu svega što rade.

Pridruži se našem timu kao Zaposleni/a u dečjoj igraonici i info pultu, u robnoj kući IKEA 
Beograd
 

Zašto je rad u kompaniji IKEA mnogo više od posla?

Mi smo kompanija koja brine o životima naših zaposlenih. Za nas je važno da se osećaš poštovano, priznato i uključeno. Bez obzira na to koji ćeš posao obavljati, imaćeš pristup raznim pogodnostima. Ovo su samo neke od njih:

  • Osiguraćemo ti besplatan prevoz IKEA autobusom, koji je namenjen našim zaposlenima i prilagođen najčešćim smenama.
  • U našem Restoranu za zaposlene čeka te pristupačan topli obrok (mesno glavno jelo za 180 din ili vegetarijansko glavno jelo za 120 din), kao i neograničena besplatna konzumacija pića (kafa, sokovi) i voća.   
  • Cenimo tvoje slobodno vreme, pa ćemo ti svake godine osigurati regres, a dok si na poslu osiguraćemo ti mesečnu nadoknadu za topli obrok. 
  • Tvoje zdravlje i dobrobit naši su glavni prioriteti, stoga ti nudimo privatno zdravstveno osiguranje i životno osiguranje.
  • Imaš dodatnu sobu koju želiš da preurediš? Kao IKEA zaposleni ostvaruješ popust na sve naše proizvode.  
  • Verujemo da svako od nas doprinosi postizanju (i premašivanju) naših ciljeva. To je ideja iza našeg jedinstvenog bonus programa vođenog učinkom: One IKEA Bonus. Nagrađujemo poboljšanje našeg poslovanja – zajedno!  
  • Nudimo ti podršku eksternih stručnjaka 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, u vezi sa poslovnim, ličnim i emocionalnim problemima ili ako ti je potreban pravni ili finansijski savet.  
  • Postoji puno mogućnosti za rast. Ako poželiš da promeniš karijeru ili poziciju, ne moraš da menjaš kompaniju – imamo mnogo mogućnosti i primera naših kolega i koleginica koji su promenili poziciju, lokaciju ili čak zemlju. 

O tebi:

  • Ti si ljubazna, pažljiva i odgovorna osoba, koja lako uspostavlja interakciju s različitim ljudima
  • Voliš decu, uživaš u njihovom društvu i imaš razumevanja za njihove potrebe
  • Kreativna i zabavna, dosetljiva i duhovita, ti si osoba koja s decom ume da razvije topao i brižan odnos
  • Ti si energična osoba koja voli da obavlja različite aktivnosti tokom radnog dana
  • Imaš odlične komunikacijske veštine i sposobnost da efikasno radiš u timu
  • Prednost je radno iskustvo u prometnom i dinamičnom okruženju, kao i znanje engleskog jezika

Tvoje svakodnevne obaveze:

  • Dočekivanje posetilaca i pružanje osnovnih informacija i alata za kupovinu kako bi se kupcima olakšao proces kupovine
  • Briga o deci i njihovoj sigurnosti tokom boravka u dečjoj igraonici
  • Imati znanje, samopouzdanje i želju da se odgovori na potrebe kupaca. Pozitivno i brzo reagovanje na svaku situaciju koja se pojavi
  • Precizno i ažurno voditi dokumentaciju na odeljenju, u skladu s IKEA pravilima i aktuelnim zakonskim propisima
  • Razumevanje plana rada svog odeljenja, doprinos tom planu kroz predlaganje rešenja zasnovanih na povratnim informacijama kupaca. To pomaže da stvorimo bolje iskustvo kupovine u budućnosti
  • Precizno evidentirati informacije u odgovarajućim sistemima tako da se mogu upotrebiti za analize i buduća poboljšanja iskustva kupovine

Malo više informacija o timu:

U kompaniji IKEA sve što radimo radimo zbog naših kupaca. Mi smo raznovrstan tim koji sarađuje kako bismo obezbedili pozitivno i radosno iskustvo za sve posetioce i kupce. Naš način rada je da se povežemo sa ljudima slušajući njihove potrebe i da stvorimo interakcije. Mi smo grupa ljudi koji su istinski strastveni prema stvaranju bolje svakodnevnice za što više ljudi!

Kako mogu da se prijavim za posao?

Radno mesto uključuje rad na nepuno radno vreme (30 sati nedeljno).

 

Konkuriši

Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više