Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/ikea_logo 2018.png
Prvi posao
Zaposleni/a u IKEA Studiju za planiranje
Lokacija Novi Sad
Rok za prijavu 31.01.2023.
Postavljeno 16.01.2023.
Puno radno vreme
1. i 2. smena
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva

Naša IKEA kultura izgrađena je na entuzijazmu, zajedništvu i spremnosti na akciju. Mi smo optimisti koji neprestano traže nove i bolje načine za obavljanje različitih stvari. Verujemo da ćeš i ti, poput nas, napredovati okružen/na neverovatnim ljudima na istoj misiji u kompaniji IKEA. Ljudima koji su skromni, spremni da pomognu i u potpunosti predani stvaranju budućnosti maloprodaje nameštaja i boljeg života za većinu ljudi, sa kupcem u središtu svega što rade.

Pridruži se našem timu kao Zaposleni/a u IKEA Studiju za planiranje Novi Sad, IKEA Srbija

Zašto je rad u kompaniji IKEA mnogo više od posla?  

Mi smo kompanija koja brine o životima naših zaposlenih. Za nas je važno da se osećaš poštovano, prepoznato i uključeno. Bez obzira na to koji ćeš posao obavljati, imaćeš pristup raznim pogodnostima. Ovo su samo neke od njih: 

  • Postoji puno mogućnosti za rast. Ako poželiš da promeniš karijeru ili poziciju, ne moraš da menjaš kompaniju – imamo mnogo mogućnosti i primera naših kolega i koleginica koji su promenili poziciju, lokaciju ili čak zemlju.
  • Imaš dodatnu sobu koju želiš da preurediš? Kao IKEA zaposleni ostvaruješ popust na sve naše proizvode.   
  • Cenimo tvoje slobodno vreme, pa ćemo ti svake godine osigurati regres, a dok si na poslu obezbedićemo ti mesečnu nadoknadu za topli obrok i prevoz uz neograničenu besplatnu konzumaciju pića (kafa, sokovi) i voća.  
  • Verujemo da svako od nas doprinosi postizanju (i premašivanju) naših ciljeva. To je ideja iza našeg jedinstvenog bonus programa vođenog učinkom: One IKEA Bonus koji može da dosegne do 150% bruto plate.
  • Tvoje zdravlje i dobrobit naši su glavni prioriteti, stoga ti nudimo privatno zdravstveno osiguranje i životno osiguranje. 

O tebi:

Da li te zanima uređenje doma i svakodnevni život ljudi u njemu? Da li razumeš potrebe kupaca i/ili si otvoren/a za učenje raznovrsnih kanala prodaje koji pomažu kupcima u izboru i pozitivno utiču na iskustvo kupovine? Ako je odgovor da, mi tebe tražimo!

Pored navedenog:

  • Interesuje i motiviše te prodaja i rad u okruženju gde na kraju užurbanog dana i dalje imaš osmeh na licu;
  • Voliš da radiš u direktnom kontaktu sa kupcima i pristupaš im na strpljiv i prijateljski način, jer ti je važno da se svaki kupac oseća dobrodošlo;
  • Fleksibilna si i komunikativna osoba, daješ najbolje od sebe kada radiš u timu;
  • Znatiželjna si osoba - brzo usvajaš nova znanja i uživaš u korišćenju digitalnih alata u svakodnevnom radu;
  • Idealno, poseduješ prethodno radno iskustvo u maloprodaji, ugostiteljstvu ili sličnim oblastima i poznaješ engleski jezik.

Tvoje svakodnevne obaveze:

  • Prepoznavanje potreba kupaca postavljanjem pravih pitanja, savetovanje i kreiranje najboljih rešenja za uređenje njihovih domova;
  • Rad u programima za planiranje različitih sistema (kuhinja, modularnih sistema za odlaganje i kupatila); u kojima ćeš, zajedno s kupcima, njihove ideje pretvarati u nacrte njihovih životnih prostora iz snova;
  • Edukacija kupaca o uređenju doma kroz kombinovanje IKEA asortimana i IKEA usluga;
  • Održavanje izložbenog prostora čistim, urednim i inspirativnim tako da svi proizvodi budu u savršenom stanju, sa tačnom i jasno istaknutom cenom;
  • Rad na kasi, kao i konsultacija kupaca o usluzi finansiranja;
  • Omogućavanje efikasnog procesa povrata proizvoda pravilnim sprovođenjem svih definisanih procedura za povrat.

Malo više informacija o timu:

Mi se upoznajemo s kupcima - u robnoj kući, onlajn, putem dostavnih centara, društvenih mreža, a uskoro i u prvom studiju za planiranje u Novom Sadu. Posedujemo znanje o lokalnom tržištu i potrebama kupaca, te neprestano pronalazimo nove načine da se povežemo s kupcima, kako bismo povećali prodaju i profitabilnost. Zajedno sa hiljadama kolega širom sveta činimo raznolik tim koji stremi neprekidnom globalnom uspehu IKEA Koncepta - koncepta koji pomaže milionima kupaca da stvore bolju svakodnevicu!

Dodatne informacije u vezi sa pozicijom:

U IKEA okruženju zvaničan naziv pozicije je: Commercial co-worker.

Radno mesto uključuje rad u IKEA Studiju za planiranje u Novom Sadu i rad na puno radno vreme (40 sati nedeljno), kao i ugovor na određeno vreme.

Prilikom konkurisanja preusmerićemo te na IKEA portal za zapošljavanje, ali ne brini, nije potrebno da napraviš nalog na IKEA portalu, niti da učitaš svoj CV. Tražićemo ti samo osnovne podatke kako bismo mogli da stupimo u kontakt s tobom. 

Radujemo se tvojoj prijavi!

 

Konkuriši

Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više