Kragujevac
Biologija
Master studije
70000.00 RSD
2 semestra
Srpski, Engleski

Fakultet inženjerskih nauka

 

Fakultet inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu u školskoj 2018/2019. godini upisuje studente na master akademske studije na sledećem studijskom programu:

 

Bioinženjering - jednogodišnje master studije (60 ESPB)

Broj budžetskih mesta: 0

Broj samofinansirajućih mesta: 16 (10 na studijama na srpskom jeziku i 6 na studijama na engleskom jeziku)

 

Uslovi upisa:

Pravo na upis imaju svi studenti koji su završili četvorogodišnje osnovne akademske studije na nekom od sledećih fakulteta: Mašinski fakultet, Tehnički fakultet, Elektrotehnički fakultet, Fakultet organizacionih nauka kao i neki od fakulteta sličnog profila, pri čemu su ostvarili najmanje 240 ESPB bodova.

 

Merila za utvrđivanje redosleda kandidata

Upis na studijski program određen je brojem raspoloživih mesta i mestom kandidata na rang listi koja se utvrđuje na osnovu rezultata prethodno završenog školovanja (postignut prosek na prethodnom nivou studija i stepen ekvivalentnosti studijskih programa).

 

Konkursni rok

Prijave na konkurs za upis studenata na master akademske studije primaju se od 28. novembra do 7. decembra 2018. godine u Službi za studentska pitanja na Fakultetu inženjerskih nauka, ulica Sestre Janjić br. 6, Kragujevac. Obrazac Prijave za konkurs se može podići u prostorijama Službe za studentska pitanja.

 

Školarina

Visina školarine za samofinansirajuće studente je:

  • za jednogodišnje master akademske studije: 70000,00 dinara.
  • za jednogodišnje master akademske studije (strani državljani): 1.600,00 €.

 

Ostale odredbe

Kandidati prilikom prijave na konkurs predaju:

  • popunjenu prijavu,
  • očitana lična karta (ili fotokopija),
  • overenu kopiju diplome (uverenja) o završenim studijama (za studente FIN-a nije potrebno da kopija bude overena),
  • uverenje o položenim ispitima tokom osnovnih studija (za studente koji nisu završili osnovne akademske studije na FIN-u),
  • dokaz o uplati,
  • tri fotografije 3,5 x 4,5 sm,
  • Za troškove koje Fakultet ima u vezi sa sprovođenjem konkursa, kandidati plaćaju naknadu u iznosu od 3000,00 dinara (za strane državljane 50,00 €) na žiro-račun Fakulteta inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, Sestre Janjić br. 6, Kragujevac. Žiro-račun Fakulteta je 840-510666-51, sa pozivom na broj 113.
  • Za troškove upisa kandidati koji su stekli uslov za upis plaćaju naknadu u iznosu od 3000,00 dinara (za strane državljane 50,00 €) na žiro-račun Fakulteta inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, Sestre Janjić br. 6, Kragujevac. Žiro-račun Fakulteta je 840- 510666-51, sa pozivom na broj 114.

 

Kontakt telefon: 034/336-000

E-pošta: studentska.sluzba@fink.rs

 

Podeli

Slični studijski programi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više