Finansijski menadžment, kontrola i menadžersko računovodstvo

Fakultet organizacionih nauka

Beograd
Opšta ekonomija
Master studije
171000.00 RSD
2 semestra
Srpski

Fakultet organizacionih nauka u Beogradu organizuje master studije na studijskom programu master akademskih studija "Finansijski menadžment, kontrola i menadžersko računovodstvo".

 

Program traje jednu godinu i ima 60 ESPB bodova.

 

Uslovi za upis

Na studijske programe master akademskih studija mogu se upisati kandidati koji su prethodno završili studijski program osnovnih akademskih studija i ostvarili najmanje 240 ESPB bodova. U prvu godinu master akademskih studija može se upisati i lice koje je završilo integrisane studije, odnosno master akademske studije, ostvarivši najmanje 300 ESPB bodova. Studijskim programom utvrđuju se uslovi upisa kao i odgovarajući programi osnovnih akademskih studija. U zavisnosti od oblasti akreditacije završenog programa osnovnih akademskih studija utvrđuje se mogućnost nastavka studija na određenom studijskom programu. Lica koja imaju stečeno visoko obrazovanje prema propisima koji su važili do stupanja na snagu Zakona o visokom obrazovanju, imaju pravo da konkurišu za upis na master akademske studije. Lica koja imaju stečeno visoko obrazovanje završetkom osnovnih studija u trajanju od najmanje osam semestara imaju pravo da konkurišu za upis na master akademske studije u obimu od najmanje 60 ESPB bodova.

 

Struktura studijskog programa

U prvom semestru studenti polažu 3 izborna predmeta, koji nose po 9 ESPB. Studenti biraju dva predmeta od ukupno 8 izbornih predmeta, koji nose po 9 ESPB. U drugom semestru studenti pohađaju stručnu praksu koja nosi 3 ESPB. Studenti brane završni rad koji nosi 12 ESPB.

 

Nastavni plan i program

MAS Finansijski menadžment, kontrola i menadžersko računovodstvo - Fakultet organizacionih nauka u Beogradu - nastavni plan i program

 

 

 

Podeli

Slični studijski programi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više