Zrenjanin
Industrijsko inženjerstvo
Master studije
85000.00 RSD
2 semestra
Srpski

MASTER: Industrijsko inžinjerstvo

 

Naziv studijskog programa ovih diplomskih akademskih studija Industrijsko inženjerstvo. Akademski naziv koji se stiče je Diplomirani inženjer industrijskog inženjerstva-master. Ishod procesa učenja je znanje koje studentima omogućuje korišćenje stručne literature, primenu znanja na probleme koji se javljaju u profesiji, omogućavanje u slučaju da se studenti za to opredele, nastavak studija.

 

Uslovi za upis na studijski program su završene osnovne studije sa najmanje 240 ECTS. Studijski program Industrijsko inženjerstvo je koncipiran tako da osigurava sticanje kompetencija i kvalifikacija koje su društveno opravdane i korisne. Fakultet je definisao diplomske master zadatke i ciljeve radi obrazovanja visoko kompetentnih kadrova iz oblasti razvoja industrije, privrede, struke, nauke i inženjerskih tehničkih disciplina.

 

Cilj studijskog programa je postizanje kompetencija i akademskih veština iz oblasti industrijskog inženjertsva. Nastavkom sa osnovnih i realizacijom dodatih osnovnih naučnih disciplina kao i dodtnih stručnih predmeta stepena master, omogućuje studentima razvoj kreativnih sposobnosti razmatranja problema i sposobnost samostalnosti kritičkog mišljenja, razvijanje sposobnosti za timski rad, kooperativnosti i ovladavanje specifičnim teorijskim, ali i aplikativnim veštinama.

 

Cilj studijskog programa je da se obrazuje stručnjak koji poseduje neophodno znanje iz osnovnih naučnih disciplina radi formiranja realne slike o procesima koji se dešavaju u industrijskim sistemima kao i klasičnih i posebnih inženjerskih disciplina iz mašinstva i primenenjenih stručnih naučnih disciplina iz upravljanja i smanjenjem rizika u sredini.

Podeli

Slični studijski programi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više