Beograd, Srbija
Informacione tehnologije
Master studije
2500.00 EURO
4 semestra
Srpski

Postanite jedan od najtraženijih stručnjaka današnjice i steknite visokokvalitetna znanja iz oblasti informacionih tehnologija.

Master studije na ITS-u traju 4 semestra i pružaju široki spektar znanja iz više različitih oblasti informacionih tehnologija. Shodno svojim interesovanjima, možete se opredeliti za jednu od oblasti navedenih u nastavku:

  • Oblast Data Science
  • Oblast IT bezbednost
  • Oblast Napredno programiranje
  • Oblast Napredna računarska multimedija

Više informacija o oblastima i predmetima koji se slušaju i polažu možete videti na ovom linku.

Šta dobijate upisom na ovakav program

Na master programu ITS-a studenti dobijaju vrhunsku i savremenu edukaciju u teoretskom i praktičnom domenu u oblasti informacionih tehnologija, kompetenciju za rad sa najsavremenijim softverskim alatima, pripremu za rad u realnim uslovima, znanja i kompetencije za primenjena istraživanja u oblasti informacionih tehnologija, poslovne veštine, veštine pisane i usmene komunikacije i timskog rada, kao i veštinu brzog pronalaženja i dobijanja posla. Napredna znanja i veštine stičete kroz interaktivnu teorijsku nastavu, auditorne vežbe, laboratorijski rad i praktičan rad u realnom okruženju.

Kome je namenjen ovakav program

Odlična stvar je to što tu mogućnost imaju svi koji su završili osnovne studije! Posle završenih osnovnih studija možete da konkurišete za upis na master studije za strukovnog inženjera informacionih tehnologija na ITS-u.

Upoznajte se detaljnije sa planom i programom i pogledajte opis predmeta na master studijama informacionih tehnologija. Pogledajte kompletan spisak predmeta na master studijama.

Podeli

Slični studijski programi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više