Beograd
Pedagoške nauke
Master studije
135600.00 RSD
2 semestra
Srpski

Učiteljski fakultet Univerziteta u Beogradu organizuje master studije na studijskom programu Master vaspitač, koji traje godinu dana i ima 60 ESPB.

 

Završetkom ovog studijskog programa stiče se stručni akademski/naučni naziv: Master vaspitač.

 

Uslovi za upis

Na studijski program master akademskih studija koje organizuje Fakultet, mogu se upisati kandidati pod sledećim uslovima:

  • kandidati koji su prethodno ostvarili obim osnovnih akademskih studija od 240 ESPB bodova na Učiteljskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
  • kandidati koji su prethodno ostvarili obim osnovnih akademskih studija od 240 ESPB bodova na učiteljskim/pedagoškim fakultetima van Univerziteta u Beogradu, čiji je osnivač Republika Srbija.
  • kandidati koji su prethodno ostvarili obim osnovnim akademskih studija od 240 ESPB bodova na studijama koje nisu kao odgovarajuće utvrđene studijskih programom, pod uslovom da polože diferencijalne ispite. Sadržaj i obim diferencijalnih ispita, kao i sastav ispitne komisije određuje Nastavno naučno veće na predlog katedre.
  • kandidati koji su prethodno ostvarili obim akademskih studija od 300 ESPB bodova koji se ostvaruju integrisano u okviru osnovnih i master studija koje nisu kao odgovarajuće utvrđene studijskim programom, pod uslovom da polože diferencijalne ispite.

 

Nastavni plan i program

Master vaspitač - Učiteljski fakultet Beograd - nastavni plan i program

 

 

Podeli

Slični studijski programi

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više