Računovodstvo, revizija i poslovne finansije

Ekonomski fakultet u Beogradu

Beograd
Opšta ekonomija
Master studije
186846.00 RSD
2 semestra
Srpski

Ekonomski fakultet Beograd organizuje master studije na studijskom programu master akademskih studija "Računovodstvo, revizija i poslovne finansije", koji je usmeren na dalje obrazovanje stručnjaka (master ekonomista) u oblasti računovodstva, revizije i poslovnih finansija. 

 

Studijski program traje jednu školsku godinu i ima 60 ESPB.

 

Studenti okončanjem studijskog programa "Računovodstvo, revizija i poslovne finansije" stiče stručno zvanje: master ekonomista, za oblast: Računovodstvo, revizija i poslovne finansije.

 

Uslov za upis

U prvu godinu master akademskih studija mogu se upisati kandidati koji su završili osnovne akademske studije u četvorogodišnjem trajanju (240 ESPB), kao i kandidati koji su završili master akademske studije, ostvarivši najmanje 300 ESPB bodova, nakon provere znanja relevantnih za pohađanje studijskog programa.

 

Struktura studijskog programa

Studijski program "Računovodstvo, revizija i poslovne finansije" ima 60 ESPB, nakon prethodno ostvarenih 240 ESPB na osnovnim akademskim studijama. Predmeti studijskog programa nose 42 ESPB, dok se na osnovu završnog - master rada ostvaruje 18 ESPB bodova. 

 

Pogledajte ostale informacije.

 

Nastavni plan i program

Računovodsto, revizija i poslovne finansije - Ekonomski fakultet Beograd - Nastavni plan i program

 

 

Podeli

Slični studijski programi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više