Master akademske studije socijalnog rada

Fakultet političkih nauka

Beograd
Političke nauke
Master studije
124000.00 RSD
2 semestra
Srpski

Fakultet političkih nauka u Beogradu organizuje master studije na studijskom programu master akademskih studija "Socijalni rad i socijalna politika - Studije socijalnog rada".

 

Program traje jednu godinu i ima 60 ESPB bodova.

 

Uslovi za upis

Na master akademske studije socijalnog rada mogu se prijaviti samo kandidati koji su završili osnovne akademske studije socijalnog rada u trajanju od 4 godine, i stekli 240 ESPB, studenti koji su osnovne studije socijalnog rada završili po propisima pre stupanja na snagu Zakona o visokom obrazovanju u četvorogodišnjem trajanju, odnosno kandidati koji imaju priznatu diplomu socijalnog rada. Prvu godinu master akademskih studija socijalnog rada može upisati i lice koje je završilo integrisane studije, odnosno osnovne i master akademske studije ostvarivši 300 ESPB, od kojih najmanje 240 ESPB na osnovnim akademskim studijama socijalnog rada.

 

Struktura studijskog programa

U prvom semestru studenti polažu 3 obavezna predmeta koji nose po 6 ESPB. Studenti biraju jedan predmet iz izbornog bloka 1, od ukupno 3 izborna predmeta, koji nosi 6 ESPB. Studenti biraju jedan predmet iz izbornog bloka 2, od ukupno 3 izborna predmeta, koji nosi 6 ESPB. U drugom semestru studenti polažu 2 obavezna predmeta koji nose po 6 ESPB. Studenti biraju jedan predmet iz izbornog bloka 3, od ukupno 3 izborna predmeta, koji nosi 6 ESPB. Studenti brane završni rad koji nosi 12 ESPB.

 

Nastavni plan i program

MAS Socijalni rad i socijalna politika - Studije socijalnog rada - Fakultet političkih nauka u Beogradu - nastavni plan i program

 

 

 

Podeli

Slični studijski programi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više