Menadžment u uslužnom biznisu

Visoka škola modernog biznisa - MBS

Beograd, Srbija
Menadžment
Master studije
na upit
4 semestra
Srpski

Menadžment u uslužnom biznisu

Po završetku osnovnih akademskih studija studenti se, mogu upisati i na diplomske, odnosno - master studije. Master studije - Menadžment u uslužnom biznisu omogućuju studentima da uspešno izučavaju uslužne organizacije, njihov menadžment i eksterno poslovno okruženje i tako suštinski spoznaju holistički okvir menadžmenta usluga.

 

Savladavanjem diplomskih (master) studija - studenti su osposobljeni da razumeju specifičnost raznih uslužnih organizacija i da njima uspešno upravljaju. Osim toga, studenti su osposobljeni da nastave školovanje na doktorskim studijama u oblasti menadžmenta i biznisa.

 

Studije traju dve godine, a planom i programom je predviđeno polaganje dvanaest ispita – osam u prvoj i četiri u drugoj godini studija. Na kraju, potrebno je napisati i odbraniti završni master rad. Završetkom master studija stiče se 120 ESPB.

 

Nakon ostvarenih 180 ESPB na osnovnim akademskim studijama i 60 ESPB na prvoj godini master studija, studenti stiču akademsko zvanje - diplomirani menadžer, a nakon uspešno završene i druge godine master studija i ostvarenih još 60 ESPB, studenti stiču akademski naziv, master-menadžer.

 

Na master studije mogu se upisati kandidati sa završenim trogodišnjim i četvorogodišnjim akademskim studijama, s tim što kandidati sa završenim trogodišnjim studijama pohađaju obe godine master studija, a kandidati sa završenim četvorogodišnjim akademskim studijama pohađaju samo drugu godinu master studija.

 

Podeli

Slični studijski programi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više