Međunarodne specijalističke strukovne studije - Inženjerski menadžment – MBA (Master of Business Administration)

Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu

Novi Sad, Srbija
Opšta ekonomija
MBA studije
na upit
4 semestra
Srpski

U skladu sa Ugovorom o saradnji u zajedničkoj organizaciji i realizaciji dela studijskog programa specijalističkih strukovnih studija INŽENjERSKI MENADžMENT – MBA između Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu i UBI United Business Institutes iz Brisela, međunarodne MBA studije zajednički izvode Fakultet tehničkih nauka i UBI United Business Institutes iz Brisela.

  • Smer: Liderstvo i upravljanje projektima
  • Smer: Preduzetna inteligencija i upravljanje projektima
  • Smer: EU integracije

USLOVI ZA UPIS NA SPECIJALISTIČKE STRUKOVNE STUDIJE:

U prvu godinu specijalističkih strukovnih studija se može upisati lice koje ima:

  • Završene osnovne akademske ili osnovne strukovne studije (najmanje tri godine, 180 ESPB bodova)
  • Poželjno znanje engleskog jezika
  • Poželjno radno iskustvo ili preporuka

Više informacija o pravilima konkurisanja i upisa na specijalističke strukovne studije, kao i o nastavnim planovima i programima možete pronaći na Internet prezentaciji Fakulteta

NAPOMENA: Fakultet tehničkih nauka pruža mogućnost slušanjazasebnih kurseva u okviru specijalističkih strukovnih studija. Studentima je omogućeno da slušaju jedan, dva ili više kurseva po njihovom izboru. Student koji odsluša i položi sve odgovarajuće kurseve ima mogućnost upisa na specijalističke strukovne studije i ostaje mu jedina obaveza, izrada i odbrana specijalističkog rada. Studenti po završenom pojedinačnom kursu dobijaju odgovarajući sertifikat, a po završetku specijalističkih strukovnih studija diplomu fakulteta.

Više informacija o rasporedu održavanja pojedinačnih kurseva kao i o uslovima upisa i načinu studiranja možete pronaći na internet prezentaciji Fakulteta www.ftn.uns.ac.rs ili pozivom na telefone: 021 485 2230 i 021 459 740.

Podeli

Slični studijski programi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više