Vesti 24.08.2023. 2 min

Druga Univerzijada apsolvenata regiona - Forum UNAPRED 2023.

Druga Univerzijada apsolvenata regiona „Forum UNAPRED“ biće održana u subotu, 2. septembra na Mašinskom fakultetu u Beogradu (Kraljice Marije 16).

Druga Univerzijada apsolvenata regiona Forum UNAPRED 2023.

Univerzijada je nastala sa ciljem povezivanja studenata završnih/master studija i kompanija koje tragaju za kandidatima za popunjavanje slobodnih pozicija. Kao i prethodne godine, učesnike očekuju panel diskusije na goruće teme zapošljavanja, HR trendova u kompanijama i karijernog razvoja. Događaj organizuju platforma StudENTER i Savez studenata Mašinskog fakulteta.

Miloš Vasić, organizator Univerzijade je povodom događaja izjavio:

Nakon sjajnih utisaka posle Foruma UNAPRED prošle godine, izuzetno mi je drago da se i ove godine družimo na drugoj po redu UNiverzijadi APsolvenata REgionalnih Država. Pred nama je Forum UNAPRED 2023 – koji će i ove godine okupiti kompanije, eksperte iz različitih oblasti, kao i predstavnike akademskog sveta, studente, apsolvente, visokoobrazovane kandidate iz različitih naučnih polja. Poseban segment biće NETWORKING – a to su štandovi kompanija – nalik mini sajmu privrede – gde će direktno svako od učesnika imati priliku da razgovara sa predstavnicima kompanije. Sa posebnim zadovoljstvom ističem da je prošle godine značajan broj studenata na taj način sebi obezbedilo praksu, a kasnije i zaposlenje. Prošle godine smo istakli da verujemo da će događaj postati tradicionalan, i drago nam je da tim putem i idemo. A kako je jedan od glavnih ciljeva i StudENTER-a i Foruma UNAPRED da pomognemo studentima da se ostvare u profesionalnom segmentu, omogućili smo besplatne kotizacije za prvih 100 prijavljenih studenata. Pozivam ih da se prijave što pre putem linka i obezbede svoje mesto na Forumu UNAPRED.

Za UNAPRED se mogu prijaviti apsolventi osnovnih i master studija Beogradskog univerziteta, kao i sa drugih srpskih i univerziteta zemalja regiona (Crne Gore, Albanije, BiH, Hrvatske, Severne Makedonije). Organizatori su od ove godine prijavu proširili i na sve one koji su završili fakultet i u aktivnoj su potrazi za poslom.

Učesnici Univerzijade biće predstavnici univerziteta, privrednih komora, startup-ova, banaka, biznis konsultanata, ministarstava i privrednika iz regiona, a uskoro će biti objavljen i finalni program događaja.

ZA PRVIH 100 PRIJAVLJENIH STUDENATA BIĆE obezbeđena BESPLATNA KOTIZACIJA.

Link za prijavu sa više informacija pronađite ovde.

Podeli

Slične vesti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više