Vesti 01.04.2021. 2 min

Istakni se iz mase - PROMENI SEBE radeći na sebi

Da li znaš šta želiš ili možeš da radiš nakon fakulteta?

Da li ti se čini da imaš dovoljno znanja u svojoj oblasti, ali svi poslodavci traže radno iskustvo?

Da li znaš šta čini dobar CV i zašto je on bitan?

 

Istakni se iz mase - PROMENI SEBE radeći na sebi

 

Svi smo u potrazi za nekim iskustvima ili praksama koje bi nas istakle pred budućim poslodavcima.

Ukoliko želiš da saznaš više o stručnim praksama u inostranstvu i kako da se istakneš iz mase u procesu apliciranja za istu, pridruži nam se!

 

Pozivamo te da 3. aprila i 10. aprila u 18 časova ili 11. aprila u 15h učiniš pravu stvar za sebe i priključiš se na Zoom platformu i saznaš nešto više o:

  •  programima stručnih praksi u inostranstvu,
  • iskustvu mladih sa prakse i
  • naučiš po nešto novo o koroprativnom svetu.

 

Ukoliko želiš da saznaš šta to kompanije traže i saznaš više o stručnim praksama, svoju prijavu možeš popuniti na sledećem linku https://forms.gle/xDaqKo8fegUhvtVr8

 

Šta je ‘Promeni sebe’?

Sa idejom da okupi mlade i pruži im priliku da saznaju više o korporativnim potrebama današnjice i praksama u inostranstvu, organizacija AIESEC je odlučila da prilagodi ovaj događaj online okruženju.

 

Svrha projekta jeste da približimo korporativno i internacionalno iskustvo mladima koji žele da pronađu posao u inostranstvu ili steknu iskustvo koje će im značiti u budućnosti.

 

Ko smo mi?

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!

 

Podeli

Slične vesti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više