Vesti

KONSEK 2021.

08.03.2021.
3 min

Posle godinu dana pauze, KONSEK je opet sa vama. Usled pandemije COVID-19  koja je pogodila ceo svet, prošlogodišnji Kongres studenata ekonomije na veliku žalost nije održan. Međutim, ove godine vraća se na velika vrata i to sa puno noviteta! 

 

Konsek 2021

 

Osmi po redu KONSEK u organizaciji Grupe za SPEKOF biće održan od 13. do 15. marta online putem live streaming opcije sa Youtube kanala “Grupa za SPEKOF”. U fokusu je prilagođavanje sveta uslovima  pandemije, šta je doživelo veliku ekspanziju, a šta je izgubilo na vrednosti, kako kompanije prilagođavaju svoje poslovanje sadašnjim uslovima kao i koje su to dobre, a koje loše strane ovih promena. KONSEK je ove godine tu ne bi li te pripremio što bolje da se u vremenu punom promena najbolje moguće snađeš i prilagodiš, te je s tim u skladu tema ovogodišnje konferencije „Svet se menja, menjaj se i ti!

 

Cilj ovogodišnjeg kongresa jeste da pored eminentnih govornika, predavača i panelista, mnogobrojnih sponzora okupi i studente širom Srbije, ali i regiona. 

Po prvi put, Kongres studenata ekonomije dobija međunarodni karakter!

 

Želja organizatora jeste da istakne značaj novonastale situacije i da pokaže kako se svet prilagođava novim uslovima. Kroz različite diskusije sa predavačima, pored formalnog znanja, delegati će biti u prilici da čuju i o značaju neformalnog obrazovanja čime će dobiti sveobuhvatno znanje. 

 

Predavači koji će sa nama velikodušno podeliti svoje iskustvo jesu Bojan Leković, Aleksandar Stanić, Istok Pavlović, Gavrilo Jejina i drugi. Kvalitet KONSEK-a prepoznale su i najveće svetske i domaće kompanije našeg tržišta: Bambi, Carlsberg, Este Banka, Nelt, PwC, PepsiCo, Delhaize Serbia, Knjaz Miloš, Metalac, PepsiCo, McDonald’s i mnoge druge!

 

Važnost ovog projekta potvrđuju i studenti iz godine u godinu, s obzirom da se svake godine smanjuje vreme popunjavanja raspoloživih mesta, ali ove godine je broj prijavljenih neograničen! Ovo ukazuje na izuzetan značaj ovakve vrste usavršavanja kod mladih ljudi, kao i to da oni prepoznaju prilike koje KONSEK pruža za njihov lični i profesionalni razvoj.

 

Za više informacija o Kongresu studenata ekonomije možete posetiti FB stranicu, Instagram ili LinkedIn profil.

 

Prijave za KONSEK su otvorene! Prijavi se putem linka: https://forms.gle/5PKcVjMaCYTnJ2VdA

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Ministarstvo preporučilo fakultetima da omoguće dodatni ispitni rok
25.02.2021.
1 min

Ministarstvo preporučilo fakultetima da omoguće dodatni ispitni rok

Vesti
Predavanja na Kembridžu biće onlajn i naredne godine
21.05.2020.
1 min

Predavanja na Kembridžu biće onlajn i naredne godine

Vesti
15.03.2024.
3 min

Beograd - prestonica krzinog menadžmenta za Evropu

Vesti