Vesti 24.05.2021. 1 min

Od prakse počinje!

A1 Srbija ove godine, studentima završne godine studija i master studija, svih fakulteta, nudi sjajan program praksi!

Od prakse počinje - A1

Program je osmišljen tako da podrazumeva rad u manjim, talentovanim grupama (timovima) u kojim svaka osoba doprinosi raznovrsnim veštinama. Studenti će biti angažovani na projektima od njihove ideje pa do same realizacije, a kroz ceo proces će ih voditi neki od naših najiskusnijih zaposlenih. 

Želimo da ponudimo praksu koja će za studente biti jedno neprocenjivo iskustvo kada je u pitanju učenje, ali i šansa da zaista rade na temama strateški relevantnim za nas kao kompaniju. 

Naš dugoročni cilj, kada su u pitanju odabrani studenti, jeste da većina njih postane deo našeg tima. Upravo zbog toga, tokom same realizacije prakse, bićemo u prilici da im ponudimo i obuke koje će im pružiti osnovna znanja kada su u pitanju TelCo industrija kao takva, agilni način rada, korišćenje alata za inoviranje i brojne druge teme.

Ciljna grupa su nam studenti koji imaju prosek iznad 8, posvećeni, radoznali i svestrani, željni znanja! Važno nam je da to budu mladi ljudi koji su svoji, autentični, spremni da se bore za svoje ideje, koji vole da uče o novim tehnologijama i koriste je u dobre svrhe.

Praksa traje šest meseci, od jula do decembra, i plaćena je.

Pridružite nam se i pošaljite vašu prijavu! :) #odtebepočinje #makeithappen

 

Podeli

Slične vesti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više