Vesti 24.01.2023. 1 min

Organizacija "Pokreni se mladi": Šta ti treba? Mi te slušamo!

Sektor za istraživanje organizacije „Pokreni se mladi“ je kreirao anketu pod nazivom „Šta ti treba? Mi te slušamo!“. Putem ankete, ova ambiciozna družina želi da sazna što više o tvojim preprekama, problemima ali interesovanjima kako bi znali na koji način da te podrže da malim koracima stigneš do nekih većih promena.

Organizacija

Link do ankete

Anketa je otvorena od 23. januara do 1. februara 2023. godine do 23.59 č. Ukoliko si mlada osoba od  15 do 30 godina sa teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije, pomozi ovoj organizaciji tako što ćeš popuniti anketu. Za popunjavanje upitnika će ti biti potrebno najviše pet minuta, a svi odgovori su potpuno anonimni i biće korišćeni samo u svrhu istraživanja. Družina objašnjava da se opustiš, uzmeš čaj, sok ili kafu i pomogneš im u još jednoj avanturi koju spremaju možda baš za tebe.

Ukoliko želiš da saznaš nešto više o ovoj organizaciji, poručuju da ih slobodno cimaš putem mejla office@pokrenise-mladi.org ili broja telefona +38670191530. Posebno naznačavaju da su tu za tebe i tvoja pitanja u svakom momentu.

Unapred zahvalni! Pokreni se i popuni anketu!

Podeli

Slične vesti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više