Vesti 17.10.2022. 1 min

Sajam australijskog i kanadskog obrazovanja Future Fair u Beogradu

Tradicionalni sajam obrazovanja "Future Fair” koji organizuje agencija za studiranje u inostranstvu Future Option, biće i ove godine održan u Beogradu u nedelju 23.10.2022.

Sajam australijskog i kanadskog obrazovanja Future Fair

Na sajmu će se predstaviti veliki broj australijskih i kanadskih univerziteta i koledža sa kampusima u Sidneju, Torontu, Melburnu, Vankuveru, Pertu i ostalim gradovima, koji pokrivaju programe i oblasti studiranja kao što su IT, inženjerstvo, obrazovanje, medicina, turizam i ugostiteljstvo, sport, dizajn, menadžment, pravo, poljoprivreda, ekonomija i drugi.

Imaćete priliku da saznate sve o opcijama studiranja, od osnovnih, master i doktorskih studija do stručnih programa i kurseva engleskog jezika, koji mogu biti dobar izbor za početak, dok ste u fazi privikavanja na okruženje i pripremi za dalji nastavak studija.

Na ovom sajmu posetioci će moći i da se informišu o uslovima studiranja u Australiji i Kanadi, stipendijama i školarinama, čuju iskustva i savete studenata iz čitavog regiona, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji i Kanadi i razgovaraju direktno sa predstavnicima obrazovnih institucija koji će biti prisutni, kao i mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Osim bitnih informacija o uslovima za upis, posetioci će imati priliku da saznaju sve o proceduri za dobijanje studentske vize, studentskom životu, radu toku i nakon studiranja.

Vrhunski obrazovni sistem, rastuća ekonomija i visok životni standard, prelepa priroda i klima i razvijeni gradovi, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svetu, čine Australiju i Kanadu veoma privlačnim destinacijama za međunarodne studente.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta.

Registrujte se na linku!

Podeli

Slične vesti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više