Vesti 15.11.2023. 1 min

Slušajmo mlade, jer imaju šta da kažu - FLUX radio 2023.

Studentkinje i studenti Fakulteta dramskih umetnosti, sa Katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture i Katedre za snimanje i dizajn zvuka, predstavili su ovogodišnji program FLUX radija koji će se emitovati od 20. do 24. novembra na dobro poznatoj adresi www.fluxradio.rs.

Slušajmo mlade, jer imaju šta da kažu - FLUX radio 2023.

Ovogodišnji FLUX radio realizuje se pod temom Vašar. Studenti poručuju da “Vašar nije samo onaj u Šapcu, Knjaževcu, Jagodini, Užicu, Nišu, Banja Luci ili na Bajloni pijaci, vašar je i FLUX radio stanica. Vašar je mesto predrasuda i stereotipa, ritual, gledanja u budućnost i vraćanja u prošlost, mesto trgovine i atrakcije. Mi na FLUX-u govorimo o vašaru emocija i energije”.

“Najznačajniji deo ovogodišnjeg FLUX-a jeste međunarodna saradnja koja je po prvi put ostvarena. Kroz emisiju Sudar vašara +38_ svi slušaoci će imati priliku da poslušaju šta to imaju da poruče studenti iz Podgorice, Splita, Zagreba, Dubrovnika, Banja Luke i Sarajeva” navode student i pozivaju sve zainteresovane da dođu na otvaranje ovogodišnjeg FLUX radija koje će se održati u subotu 18. novembra sa početkom u 20 časova na Fakultetu dramskih umetnosti.

Na ovogodišnjem FLUX radio slušaćemo o važnosti razumevanja društvenog i političkog aktivizma, bavićemo se pitanjem razlika među različitim subkulturama i imaćemo priliku da čujemo sve ono što danas zanima mlade kako u Srbiji tako i u regionu.

Tizer za FLUX Vašar 2023 možete videti ovde.

Više informacija možete videti na Instagram stranici FLUX radia.

Podeli

Slične vesti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više